Karate Kid´in Mücadelesi Gloria Jean´s Coffees´de Devam Edecek

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Karate Kid´in Mücadelesi Gloria Jean´s Coffees´de Devam Edecek

Gloria Jean’s Coffees, 27 Ağustos’ta vizyona girecek “The Karate Kid” filmini izleyenlere içecek ve yiyecek ürünlerinde %20 indirim uyguluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 27, 2010

27.08.2010

Gloria Jean’s Coffees, 27 Ağustos’ta vizyona girecek “The Karate Kid” filmini izleyenlere içecek ve yiyecek ürünlerinde %20 indirim uyguluyor.

Annesinin işi nedeniyle Detroit’ten Çin’e taşınmak zorunda kalan 12 yaşındaki Dre Parker’in mücadele dolu hayatını konu alan The Karate Kid film biletiyle Gloria Jean’s Coffees mağazalarına gelen kahve severler tüm içecek ve yiyeceklerde % 20 indirim hakkı kazanıyor. Dre Parker, sınıf arkadaşına aşık olur ama aralarındaki kültürel fark bu aşkı zora sokar. Bütün bunların yanına bir de okuldaki karate yıldızının baskısı eklenince Dre Parker iyi bir dövüşçü olmaya karar verir.

İyi bir Kung Fu ustası olmak için mücadele eden Dre Parker’in serüven dolu yolculuğunu tüm Gloria Jean’s Coffees mağazalarında kritik etmek isteyenler, bilet tarihinden itibaren 15 gün süre ile bu indirimden yararlanabilirler.

*Bu kampanyaya çekirdek kahve ve merchandise dahil değildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT