Kavurucu Sıcaklarda Ferahlamanın En Lezzetli Yolu

Kavurucu Sıcaklarda Ferahlamanın En Lezzetli Yolu

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kavurucu Sıcaklarda Ferahlamanın En Lezzetli Yolu

Sıcak yaz günlerinde serinlemenin en tatlı yolu Özsüt’ün taze, doğal, leziz ve buz gibi içeceklerinden geçiyor. Limonatalardan taze meyvelerle hazırlanan frozen ve smoothie çeşitlerine, özel harmanlanmış soğuk kahvelerden menüye yeni eklenen soğuk çay ve Bubble Tea’lere kadar pek çok alternatif sıcaklardan bunalanların kurtarıcısı oluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 1, 2023

Kavurucu sıcakların kendini iyiden iyiye hissettirdiği bu günlerde serinleten içeceklere olan ihtiyacımız artıyor. Özsüt birbirinden leziz soğuk spesiyalleri ile ferahlamanın en keyifli halini sunuyor.

Yazın en eğlenceli içeceği: “Bubble Tea”
Özsüt 2023 yaz menüsüne yeni eklediği soğuk çay alternatifleri ile serinlemek için farklı tatlı arayanları mutlu ediyor. Taze meyve püreleriyle hazırlanan şeftalili ve mangolu soğuk çayların yanı sıra son dönemin trend olan içeceği 'Bubble Tea' ürününe de menüsünde yer veren Özsüt, yazın da çaydan vazgeçmeyenlerin kalbini fethediyor. Güney Afrika kökenli Tapkoya incileri ve çeşitli meyvelerle hazırlanan Bubble Tea’ler yazın en eğlenceli lezzeti olarak Özsüt’lerde yerini alıyor.

Hem serinletici hem besleyici
Süzme yoğurdun mis kokulu ve gerçek meyveler ile buluştuğu Özsüt smoothie’leri, sadece serinletmek ile kalmıyor aynı zamanda besliyor. Çeşitli meyvelerin kombinasyonuyla zengin bir vitamin ve mineral kaynağı olan smoothie’ler şık sunumlarıyla da her yaştan Özsüt misafirinin tercihi oluyor. Frappe tozu ve buzla son dokunuşları yapılan bu enfes içeceğin çilekli, yaban mersinli ve ahududu seçenekleri bulunuyor. Günlük çiftçi sütü ve Özsüt dondurmasıyla hazırlanan vanilyalı, çikolatalı, çilekli ve muzlu milkshake’ler ise sütlü içecek severlere yazın tadını doyasıya çıkartıyor.

Özel harmanlanmış soğuk kahveler ve frozenlar
Dünyanın seçkin bölgelerinden gelen kahve çekirdekleriyle üretilen, Türk damak tadına uygun, özel harmanlanmış Özsüt kahveleri soğuk servisleriyle kahve tutkunlarını büyülüyor. Aromalarında glikoz kullanılmayan latte, frappe ve mocha çeşitleri ile kahve keyfi yazın da devam ediyor. Buz gibi frozen seçenekleri ise ferahlatırken her yudumda mutluluk veriyor.

Vazgeçilmeyen tat: Limonata
Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezi elbette ki limonata! Akdeniz’in sıcak güneşinde büyüyen limonlar, Özsüt’ün maharetli ustaları tarafından hiçbir koruyucu katkı maddesi eklenmeden, en doğal haliyle hazırlanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT