KFC’den Tavukseverlere Yeni Yıl Hediyesi!

KFC’den Tavukseverlere Yeni Yıl Hediyesi!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri KFC’den Tavukseverlere Yeni Yıl Hediyesi!

Herhangi bir kutu menü alanlara da çıtır soğan halkaları ücretsiz olarak verilecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 8, 2016

KFC Türkiye, aralık boyunca sürecek kampanyası ile enfes lezzetlerden oluşan ‘Yeni Yıl Kovası’nı alanlara, 9 kanat kovası hediye ediyor. Herhangi bir kutu menü alanlara da çıtır soğan halkaları ücretsiz olarak verilecek

Tüm ürünleri yüzde yüz gerçek tavuk etiyle ve efsaneleşen 11 baharatlı gizli tarifiyle usta şefler tarafından hazırlanarak tüketicilere sunulan KFC, yeni yıla yaklaşırken yepyeni ürün ve kampanyalarını tavukseverlerle buluşturacak. Aralık ayı boyunca sürecek iki kampanya ile KFC, tavuk tutkunlarının yılbaşı mutluluğunu katlamayı hedefliyor.

Yeni yıl için 3 but, 6 crispy, 9 hotshot, 3 buscuits ve 3 içecekten oluşan ‘Yeni Yıl Kovası’nı hazırlayan KFC Türkiye, 45 liradan satılan bu üç kişilik kovanın yanında 9 kanat kovası hediye edecek. İsteyenler 5 lira karşılığında bu menüye üç patates ilave edebilecek.

KFC Türkiye’nin, yeni yılda bir diğer hediyesi de soğan halkaları olacak. Tavukseverlerin lezzet keyfini artıracak kampanya kapsamında kutu menü alan herkese, çıtır soğan halkaları ücretsiz olarak verilecek.

KFC Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Zeliha Şener, yeni yıl hazırlıklarını şölene çevirecek yepyeni ürün ve kampanyalarla müşterilerinin karşısına çıktıklarını belirterek, şunları söyledi: “Yaptığımız tüketici araştırmaları gösteriyor ki, Türk insanı yeni yıl hazırlıkları kapsamında sevdiklerini mutlu edecek sürprizler hazırlamaya ve hediyeleşmeye çok önem veriyor. Çünkü yeni başlangıçları sevgimizi paylaşmak için bir fırsat olarak görüyoruz. KFC olarak, biz de bu ruhu yaşatacak ve tüketicilerimize olan sevgimizi ifade edecek keyifli bir kampanya dönemine giriyoruz. Yılbaşı kampanyamız kapsamında tavukseverler, üç kişilik kovayla KFC lezzetlerini paylaşırken biz de kendi tarzımızla sofralarını şenlendireceğiz ve 9 kanatlık kovadan oluşan bir yılbaşı hediyemiz olacak. Yeni soğan halkalarımızı ise ilk kez tek kişilik yılbaşı kutumuzla birlikte tüketicilerimizin beğenisine sunuyoruz. Önümüzdeki dönemde yine müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda yepyeni ürünlerimiz ve iddialı kampanyalarımızla tavukseverlere lezzetli seçenekler sunmaya devam edeceğiz.”

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT