Kitchenette’ten Yeni Şubeler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kitchenette’ten Yeni Şubeler

Herkesin dilediği lezzeti bulabileceği zenginlikte olan menüde; başlangıç, sandviç, salata, makarna, et, balık-deniz ürünleri ve kendi pastanesinde üretilen nefis ekmekleri yanı sıra yerli ve yabancı kahveler ile alkollü ve alkolsüz içecekler de yer alıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 27, 2011

27.07.2011

Türkiye sınırlarını aşıp dünyaya açılan Kitchenette, Moskova ve Antalya’da açtığı yeni şubelerin ardından İstanbul Galleria AVM’deki yeni şubesiyle yurtiçinde ve yurtdışında toplam 18 restorana ulaştı. Kitchenette’in 19’uncu şubesi ise Eylül ayı sonunda Etiler’de hizmete girecek.

Hayatımıza “yeni kapılar” açarak “yeni konseptler” ve “yeni yaşam alanları” sunan İstanbul Doors Group’un ünü Türkiye sınırlarını aşan markası Kitchenette, dünyanın değişik merkezlerinde faaliyet göstermeye devam ediyor. Bakü’nün ardından Kitchenette Moskova şubesi de 18 Mayıs tarihinde kapılarını açtı. İlki, Eylül 2005’te Addresistanbul Alışveriş Merkezi’nde açılan Kitchenette, kısa sürede hızla büyüyerek İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Bakü ve Moskova’da hizmet veren toplam 18 şubeye ulaştı. 18. Şubesi İstanbul’da Galleria AVM’de hizmete giren Kitchenette’in 19’uncu şubesi ise Eylül ayı sonunda, Etiler Nispetiye Caddesi’nde keyif ve lezzet tutkunlarıyla buluşacak.

Bulunduğu tüm lokasyonlarda değişmez bir buluşma noktası haline gelen Kitchenette’in Galleria AVM şubesi, toplam 250 kişi kapasitesine sahip. Tüm şubelerinde zengin menüsü ile farklı damak zevklerine hitap eden Kitchenette’in kendi fırınından çıkan taze ekmek çeşitleri, lezzetli pastaları ve Paris klasiği olan macaron’ları mekanda tadılabileceği gibi, dileyenlerin take-away olarak alması da mümkün. Herkesin dilediği lezzeti bulabileceği zenginlikte olan menüde; başlangıç, sandviç, salata, makarna, et, balık-deniz ürünleri ve kendi pastanesinde üretilen nefis ekmekleri yanı sıra yerli ve yabancı kahveler ile alkollü ve alkolsüz içecekler de yer alıyor.

Kitchenette İstanbul Şubeleri için Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT