La Boom kış sezonu için hazırladığı yeni mönüsüyle
damaklarda lezzet patlaması yaşatacak!
İstanbul’un hip mekanlarından La Boom, yeni sezona iddialı bir menüyle giriyor. La Boom mutfak şefi Fikri Kaya tarafından hazırlanan ve farklı lezzetleri biraraya getiriyor.Ağızlarda eriyen “Lağos Buğulama”, kabuklu deniz ürünlerinin en lezzetlilerinden “Istakozlu Makarna” ve “Kral Yengeç Bacağı” gibi leziz seçeneklerler özellikle deniz ürünü sevenlerin damaklarında unutamayacakları tatlar bırakıyor. La Boom’un yine kış ayları için özel olarak mönüsünde yer verdiği “Kuşkonmazlı Bonfile” si ise ana yemek olarak et tercih edenlere farklı bir alternatif sunuyor.
La Boom’daki lezzet patlaması tatlı ve kokteyl mönüsüyle de devam ediyor. Kış aylarının vazgeçilmezi kestane ve sıcacık sufleyi bir araya getirerek yaratılan “Kestaneli Sufle”, sufleyi klasik kalıbından dışarı çıkarırken, Espuar, Spatini, Gold Digger, Braveheart gibi efsane kokteyller de bu kış La Boom’de müdavimleri bekliyor!
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Yorumlar ve DerecelendirmelerHerhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...