Lacivert’te Müzikli Brunch Keyfi!

Lacivert’te Müzikli Brunch Keyfi!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Lacivert’te Müzikli Brunch Keyfi!

Lacivert sizi, ZUBİZU ayrıcalığıyla müzik dolu bir brunch’a davet ediyor! 

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 7, 2016

Yaşamın her alanında yepyeni alışkanlıklar ve ayrıcalıklar sunan ZUBİZU, üyeleriyle özel etkinliklerde buluşmaya devam ediyor. Lacivert’in Executive Şefi Hüseyin Ceylan ve ekibinin organik sertifikalı ürünlerle hazırladığı brunch, lezzetleriyle sizi baştan çıkarırken, ZUBİZU sponsorluğunda mekanda farklı bir rüzgar estiren caz triosu, keyfili dakikalar geçirmenizi sağlıyor. 

Lacivert’in Anadolu mutfağının özgün tatlarından, yöresel lezzetler ve köy kahvaltısına kadar pek çok farklı alternatifi bir arada sunduğu zengin brunch’ı yıllardır Pazar sabahlarının vazgeçilmezlerinden biri olmaya devam ediyor. Türkiye’nin farklı bölgelerine ait peynir, bal ve reçellerin yanı sıra az bilinen börek çeşitleri, Tokat’ın çakal erikli yavan sarma mıhlaması, Karadeniz’in otlu kayganası ve Kayseri’nin sahanda kuşgömü pastırmalı köy yumurtası gibi özgün seçenekler de misafirlerin beğenisine sunuluyor. 

Anadolu Hisarı’nın en güzel noktasında konumlanan Lacivert, Boğaz manzarası ve zengin brunch büfesinin keyfini ZUBİZU sponsorluğunda gerçekleşen caz performansı ile de ikiye katlıyor.  Pazar günleri saat 10.00’den 14.00’e kadar süren brunch’ta yerini ayırtmak isteyen kullanıcıların ZUBİZU mobil uygulaması üzerinden rezervasyon yapması yeterli oluyor. Pazar günü Lacivert’e gelmek isteyen misafirler, mekâna Rumelihisarı’ndan hareket eden Lacivert’in özel teknesi ile ücretsiz olarak ulaşabilirler.

Doğuş Müşteri Sistemleri’nin yaşam tarzı mobil uygulaması olan ZUBİZU ile misafirler pazar sabahları iyi yemek ve iyi müziğe Lacivert’te doyacaklar...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT