Lezzetli Bir Anneler Günü Kutlaması

Lezzetli Bir Anneler Günü Kutlaması

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Lezzetli Bir Anneler Günü Kutlaması

Anneler için %50 daha az ödeme fırsatı sunulan bu özel ve son brunch’ı kaçırmayın!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 7, 2019

Fairmont Quasar İstanbul’un zengin büfeleri, eşsiz deniz ürünleri, pişirme istasyonları ve tatlı atölyeleri ile kısa sürede şehrin gözdesi olan Stations Brunch’ı, 12 Mayıs Anneler Günü brunch’ı ile tatile giriyor.

Stations Brunch menüsü; suşi, saşimi, sokak lezzetleri ve deniz mahsulleri köşesinden Orta Doğu mutfağına, misafirlerin diledikleri etleri seçerek pişirtecekleri ızgara istasyonundan taze hazırlanan makarna ve risotto köşesine, pide ve lahmacun çeşitlerinden mantı istasyonuna, sokak lezzetlerine ve klasik kahvaltının en zengin unsurlarına kadar Türk ve dünya mutfağının seçkin örneklerine yer veriyor.

Her Pazar 12.00 – 15.00 saatleri arasında, canlı müzik eşliğinde sunulan Stations Brunch’ın en dikkat çekici noktalarından biri de zengin tatlı büfesi. Dileyen konuklar tatlı büfesinde ekler, dondurma gibi atölyelere katılarak tatlılarını kendileri yaparken, şeflerin krep süzet şovunu da izleyebiliyorlar.

Stations Brunch’ta ailece geçirilecek Pazar günlerinde, küçük misafirlerin de doyasıya eğlendiği aktivitelerin yer aldığı Fun Stations, tüm ailenin keyfine keyif katıyor.

Bir brunch olmanın ötesinde, Pazar günlerini muhteşem lezzetler, canlı müzik ve dolu dolu aktivitelerle özel bir deneyime dönüştüren Stations Brunch, Anneler Günü özel sunumuyla 12 Mayıs’ta son buluyor. Anneler için %50 indirim ayrıcalığının geçerli olacağı sezonun bu son brunch’ını kaçırmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT