Lüfer Balığının En Taze Hali

Lüfer Balığının En Taze Hali

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Lüfer Balığının En Taze Hali

Eşsiz manzarası ve zengin menüsü ile her zaman en iyiyi sunan Lacivert, mevsiminde sunduğu en taze lezzetlerle fark yaratmaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 9, 2018

Boğaza hakim konumu ve kaliteli hizmet anlayışı ile İstanbul’un en seçkin restoranları arasında yer alan Lacivert, mevsimin en taze balıklarını ve Türkiye’nin farklı yörelerinden otları en uygun pişirme yöntemlerini kullanarak misafirlerinin beğenisine sunuyor.

Lacivert’te Ekim ayına özel sunulan lüfer balığı; lezzetini en iyi ortaya çıkaracak pişirme metoduyla hazırlanıyor ve executive şef Hüseyin Ceylan’ın sunumu ile misafirlerle buluşuyor. Karadeniz Bölgesi’nde bulunan ve içerdiği yüksek omega 3 ile besin değeri yüksek balık çeşitleri arasında yer alan lüfer balığı, ızgarada pişirilerek lezzeti ikiye katlanıyor.

Ekim ayı boyunca Lacivert’in misafirlerine özel olarak sunacağı bir diğer özel lezzet ise; kırmızı bacak otu. Lacivert mutfağının farkıyla sote olarak yemeklere tat katan kırmızı bacak otu, lüfer balığıyla da eşsiz bir uyum yakalıyor.

Lacivert’in imza yemeklerinin yanı sıra Ekim ayı boyunca sunulacak olan mevsimsel lezzetleri tatmak isteyenler mekâna Rumelihisarı’ndan hareket eden Lacivert’in teknesi ile ücretsiz olarak İstanbul trafiğine takılmadan 4 dakikalık bir yolculuk ile ulaşabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT