Madhu’s’ta Yaz Bir Başka Yaşanıyor

Madhu’s’ta Yaz Bir Başka Yaşanıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Madhu’s’ta Yaz Bir Başka Yaşanıyor

Swissôtel The Bosphorus içinde yer alan Hint restoran zinciri Madhu’s, yaz aylarının gelmesiyle birlikte geniş terası ve özel menüleriyle deneyimsel bir yaz akşamı sizi bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 27, 2023

Londra’nın en ünlü ve lüks lokasyonlarında bulunan ve Londra dışında sadece Swissôtel The Bosphorus, İstanbul içerisinde yer alan Madhu’s terasa taşınıyor!

Görkemli iç mimarisi, yüksek standartlı servis anlayışı, kalitesi ve Hint yemeklerinin en özel seçeneklerini sunan Madhu’s, özel dekore edilmiş terası ve ambiyansıyla yaz aylarında vazgeçilmez oluyor.

Group Executive Chef Amaardeep Anand’ın hazırladığı ve 4. Jenerasyon Geleneksel Hint Mutfağının en özel seçeneklerini sunan Madhu’s “Hint yemeği ağır olur” ya da “Hint yemeği yazın yenmez” gibi gastronomi üzerinde doğru bildiğimiz yanlışları da menüsüyle yıkıyor!

DJ performanslarının da terasa taşındığı, 280 -300 çeşit zengin şarap menüsünün ve mimari olarak da oldukça geniş bir kavın yanı sıra misafirler için Türkiye’nin en büyük ‘humidor’ dolabının bulunduğu Madhu’s yazın en keyifli anlarının ortak adresi oluyor.

Detaylı bilgi ve rezervasyon:
https://www.swissotelthebosphorus.com/tr/yiyecek-icecek/madhus/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT