Fairmont Quasar Istanbul, 14 – 20 Eylül 2020 tarihleri arasında İstanbul Meksika Konsolosluğu işbirliği ile düzenleyeceği Meksika Gastronomi Haftası kapsamında Meksika mutfağının yükselen yıldızı şef Norberto Ruiz Castro’nun hazırlayacağı benzersiz lezzetlerle misafirlerine Latin esintisi yaşatacak.
Meksika’daki Candela Romero Restaurant’ın Executive Şefi ve Meksika mutfağının yeni nesil temsilcileri arasında yer alan Norberto Ruiz Castro’nun geleneksel tariflerin yanı sıra yaratıcı yorumları bir araya getireceği Meksika Gastronomi Haftası; degüstasyon menüsünden yemek kursuna, Mariachi Trio eşliğindeki gala yemeğinden havuz başında brunch tepsisine kadar pek çok lezzete ev sahipliği yapacak.
Acı ve baharatlı tatlarıyla Meksika mutfağından eşsiz lezzetleri keşfedip, sonbahara latin esintisiyle dolu keyifli bir başlangıç yapabileceğiniz Meksika Gastronomi Haftası etkinliklerine rezervasyon yaptırmak için 0212 403 85 00’i arayabilirsiniz.
14 – 17 Eylül I Degüstasyon Menüsü I Aila I 19.30 – 22.30 4 aşamalı akşam yemeği kişi başı 149 TL (alkollü içecekler hariç) 15 ve 16 Eylül l Yemek Kursu I Aila I 12.00 – 13.30 Kişi başı 199 TL (alkollü içecekler hariç) 18 Eylül I Gala Yemeği I Aila I 19.00 – 23.00 Kişi başı 229 TL (19.00 – 20.00 kokteyl, 20.00 – 23.00 Latin müziği eşliğinde 5 aşamalı akşam yemeği, alkollü içecekler hariç) 20 Eylül l Brunch Tepsisi I Ukiyo Açık Havuz I 12.00 – 16.30 Kişi başı 300 TL (havuz girişi dahil, içecekler hariç)
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.