Merdiven’de Sevgililer Gününde Bir Aşk Masalı…

Merdiven’de Sevgililer Gününde Bir Aşk Masalı…

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Merdiven’de Sevgililer Gününde Bir Aşk Masalı…

Merdiven Restoran, 14 Şubat’ta sevgilinizin ayağını yerden kesecek en özel menüsü ve sürprizleri ile sizleri bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 11, 2015

Onlarca mum ışığı ve tematik dekorasyonu ile romantizmin doruğa ulaşacağı Merdiven’de kendi aşkının masalını yazmaya ve aşk testine hazır mısın?

Aşkın dozunun her an artacağı, sürpriz hediye çekilişi ile heyecanın katlanacağı bu özel gece sadece âşıklar için!

Anadolu yakasının kısa sürede en iddialı mekanı olan Merdiven Restoran, 14 Şubat’ta sevgilinizin ayağını yerden kesecek en özel menüsü ve sürprizleri ile sizleri bekliyor. Mekan, enfes tatların ve aşk şarkılarının büyüsünü kalbinin derinliklerinde hissedecek çiftleri, bu özel günde unutulmayacak bir program ile karşılamaya hazırlanıyor. Huzurun, sıcaklığın, gizemin ve tutkunun en güzel yansımasını sizlere yaşayacak olan Merdiven, özel tatları ve çiftlere özel ekonomik menü seçeneği ile muhteşem güne damgasını vuracak. Mekan, iddialı menüsü sürpriz hediye çekilişi ve özel ikramları ve kutlama seçenekleri ile 14 Şubatı unutulmaz kılacak.

Kırmızının Tutkusu ve Romantik Mumlar Bu Özel Gecenizi Aydınlatıyor!
14 Şubat’ta kırmızının tutkusu ile romantik anların vazgeçilmesi olan mumların birleştiği bu özel günde her şey kusursuz şekilde sizler için hazırlanıyor. Nefis bir menü, romantik şarkılar ve tematik dekorasyonu ile merdiven bu özel güne Konsept Danışmanı Pınar Potuk tarafından özel olarak hazırlandı. Potuk, günün ruhuna yakışır bir romantizm için çiftlerin ayağını yerden kesecek her detay ile tek tek ilgilendi.

Merdiven’de Aşk Menüsü
Özel menüde her detay, bir aşk şarkısı ile bütünleşiyor ve Sevgililer Günü yemeği tam anlamıyla romantizme dönüşüyor. “Merdivende Aşk Menüsü” gününüze heyecan katarken, dünyaca ünlü miksoloji uzmanlarları tarafından özel olarak hazırlanan içecek sürprizleri de sevgilerin keyfine keyif katıyor. Soğuk kış gününde sıcak bir çorba ile içinizi ısıtarak başlayacak menü, aşkın bir paylaşım olduğunu unutmayan çiftlere özel sunumu ile enfes bir lezzet olan Bonfile ardından ise çiftlere “Aşkın Gizemi Tatlısı” ikram ediliyor. Sevgililer Günü Özel Akşam Yemeği Menüsü fiyatı ise iki kişi sadece 129 TL.

Aşk Testine Hazır mısınız?
Merdiven’de klasikleşen kutlamalardan uzaklaşarak romantizmin dışında geceyi eğlenceli hale getirecek aşk testi ile masanızda renkli anlar yaşayacaksınız. Küçük ama masum aşk testi ile gecenize renk gelecek. Hem gülecek hem de anılarınızı tazeleyeceğiniz bu mini aşk testi ile sevgilinize olan heyecanınız artacak.

Şömine Başında Alternatif Kutlamalar
14 Şubat sizin için yeni bir başlangıç, unutamayacağınız bir gün de olabilir. Merdiven farklı konseptleri ile size bu konuda alternatif iki seçenek daha sunuyor. Sevgilinizle baş başa geçirmek isteyebileceğiniz lounge bölümleri ve Şömine bölümü ile özel bir aşk masalına çevirebilir, başrol de siz oylanabilirsiniz. Geceye özel olarak hazırlanan Şömine köşesi ise sizi farklı kılacak ve aynı zamanda özel konsepti ile içinizi ısıtacak harika bir seçim de olabilir.

Adres: Erkan Ocaklı Sokak No: 7/A Acıbadem
Tel: Rezervasyon ve Özel talepleriniz için; 0216 340 4 340 / 0535 409 88 29
www.merdivencafe.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT