Eşsiz manzarası ve zengin menüsü ile her zaman en iyiyi sunan Lacivert,
taze ve mevsiminde sunduğu lezzetlerle fark yaratmaya devam ediyor.
Boğaza hakim konumu ve kaliteli hizmet anlayışı ile İstanbul’un en seçkin restoranları arasında yer alan Lacivert, mevsimin en taze balıklarını ve Türkiye’nin farklı yörelerinden otları en uygun pişirme yöntemlerini kullanarak misafirlerinin beğenisine sunuyor.
Lacivert’te Haziran ayına özel sunulan sinarit balığı; lezzetini en iyi ortaya çıkaracak pişirme metodu ile hazırlanıyor ve executive şef Hüseyin Ceylan’ın sunumu ile misafirlerle buluşuyor. Akdeniz, Ege ve Marmara denizinde bulunan sinarit balığı, özellikle bu aylarda en lezzetli hali ile balık severler için öneriliyor. Izgara olarak pişirilen balığın yanında ise İzmir’in meşhur otları arasında yer alan şevketi bostan servis ediliyor. Mayhoş bir tada sahip olan şevketi bostan, aroması sayesinde sinarit balığı ile mükemmel bir uyum sağlıyor.
Lacivert’in imza yemeklerinin yanı sıra Haziran ayı boyunca sunulacak olan mevsimsel lezzetleri tatmak isteyenler mekâna Rumelihisarı’ndan hareket eden Lacivert’in teknesi ile ücretsiz olarak İstanbul trafiğine takılmadan 4 dakikalık bir yolculuk ile ulaşabilirler.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.