Mevsimin En Taze Lezzetleri Lacivert’te!

Mevsimin En Taze Lezzetleri Lacivert’te!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Mevsimin En Taze Lezzetleri Lacivert’te!

Eşsiz manzarası ve zengin menüsü ile her zaman en iyiyi sunan Lacivert, taze ve mevsiminde sunduğu lezzetlerle fark yaratmaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 19, 2018

Eşsiz manzarası ve zengin menüsü ile her zaman en iyiyi sunan Lacivert, taze ve mevsiminde sunduğu lezzetlerle fark yaratmaya devam ediyor.

Boğaza hakim konumu ve kaliteli hizmet anlayışı ile İstanbul’un en seçkin restoranları arasında yer alan Lacivert, mevsimin en taze balıklarını ve Türkiye’nin farklı yörelerinden otları en uygun pişirme yöntemlerini kullanarak misafirlerinin beğenisine sunuyor.

Lacivert’te Haziran ayına özel sunulan sinarit balığı; lezzetini en iyi ortaya çıkaracak pişirme metodu ile hazırlanıyor ve executive şef Hüseyin Ceylan’ın sunumu ile misafirlerle buluşuyor. Akdeniz, Ege ve Marmara denizinde bulunan sinarit balığı, özellikle bu aylarda en lezzetli hali ile balık severler için öneriliyor. Izgara olarak pişirilen balığın yanında ise İzmir’in meşhur otları arasında yer alan şevketi bostan servis ediliyor. Mayhoş bir tada sahip olan şevketi bostan, aroması sayesinde sinarit balığı ile mükemmel bir uyum sağlıyor.

Lacivert’in imza yemeklerinin yanı sıra Haziran ayı boyunca sunulacak olan mevsimsel lezzetleri tatmak isteyenler mekâna Rumelihisarı’ndan hareket eden Lacivert’in teknesi ile ücretsiz olarak İstanbul trafiğine takılmadan 4 dakikalık bir yolculuk ile ulaşabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT