
Devamını Oku
Mezzaluna, İtalyan mutfağında yer alan deniz mahsullü lezzetleri en taze içeriklerle hazırlayarak misafirleri ile buluşturuyor.
Yorumlar:
Mezzaluna, İtalyan mutfağında yer alan deniz mahsullü lezzetleri en taze içeriklerle hazırlayarak misafirleri ile buluşturuyor. Executive Şefi Fabio Brambilla’nın yorumlarıyla hazırlanan deniz mahsullü yemekler sunum ve lezzetleri ile fark yaratıyor.
Menünün ana yemek alternatiflerinde ızgara somon, levrek ve çipura gibi mevsimin en taze balıkları yer alıyor. Mezzaluna yorumuyla hazırlanan ızgara somon “Trancio Di Salmone”, karışık yeşillik, patates ve marinara sos ile sunuluyor. Ispanak ve kavrulmuş patatesin eşlik ettiği pizzaiola soslu levrek fileto “Branzino Alla Pizzaiola” menüde öne çıkan lezzetler arasında yer alıyor. Karışık yeşillik, limon, kapari ve domatesli sos ile servis edilen fırında çipura fileto “Filetto D'orata Alla Castellammarese” ise balık severlerin en çok tercih ettiği yemeklerin başında gelirken karışık yeşillik ve çıtır kabak cipsleri ile sunulan ızgara kalamar “Calamari Alla Griglia” hem başlangıç hem ana yemek olarak tercih edilebiliyor.
İtalyan mutfağının en önemli temsilcilerinden Mezzaluna, mevsimsel tatların yer aldığı lezzetleriyle misafirlerini rahat ve samimi atmosferinde ağırlamaya devam ediyor.
Kare Kod (QR) Uygulaması
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.