Mideye ve Ruha Şifa Olan Spesiyal Menü

Mideye ve Ruha Şifa Olan Spesiyal Menü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Mideye ve Ruha Şifa Olan Spesiyal Menü

Taptaze, organik lezzetleri sıcacık atmosferinde buluşturan Le Pain Quotidien yenilenen spesiyel menüsüyle kucaklıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 3, 2020

Taptaze, organik lezzetleri sıcacık atmosferinde buluşturan Le Pain Quotidien yenilenen spesiyel menüsüyle kucaklıyor. Özlenen mevsim sebzeleriyle ağırlıklı menü, sağlıklı ve lezzetli seçenekler sunuyor.

Başlangıç olarak en lezzetli balık olan Levrek’ten oluşan Levrek Buğulama ile hem sağlıklı hem lezziz yemek arayışında olan herkes bu geleneksel karışıma bayılacak! Tartine’in yaratıcısı Le Pain Quotidien’de Mantarlı Free Range Tavuk Tartine ile tam anlamıyla zevk ve damak sahibi bir mekan olduğunu hissettiriyoruz ve Çerkez güzeli olarak sofralarımızı taçlandıran Cevizli Kuş Üzümlü ve Kıymalı Hıngal Mantı ile mantı krizinize son vereceğimizi umuyoruz! Sağlıklı ve doğal bileşenlerden oluşan ve Mart’ın habercisi olan Levrek’in başı çektiği Baharatlı Levrek Salatası ile balık sevmeyenlere bile balık yedirtecek güzellikte.

Sağlıklı ve hafif notlardan oluşan Çilekli Chia Puding ve içinizi ferahlatacak Zencefilli, Portakallı soğuk ve sıcak olarak servis edilen Hibiskus Çayı ile hem dengeli hemde sağlıklı beslenip formunuzu koruyabilirsniz.

Le Pain Quotidien; esşsiz, doğal ve taptaze menüsüyle sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT