Midtown Hotel’in Sosyal Medya Menüleri

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Midtown Hotel’in Sosyal Medya Menüleri

Günlük hayatımızın büyüt bir parçası haline gelen sosyal medya, midtown hotel hayranları için çok keyifli bir hediye olarak sunuluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 30, 2011

30.09.2011

Günlük hayatımızın büyüt bir parçası haline gelen sosyal medya, midtown hotel hayranları için çok keyifli bir hediye olarak sunuluyor. midtown hotel’in ödüllü şefi tarafından hazırlanan facebook, twitter ve foursquare menüleri, bir ilk olarak, midtown sosyal medya sayfalarına girip ‘like/beğen’ butonunu tıklayan, takip eden ve mesaj bırakan hayranlarına hediye ediliyor.

Özel olarak hazırlanan sosyal medya menüleri, midtown sosyal medya sayfalarını ziyaret eden hayranlar arasından ‘like/beğen’ butonunu tıklayarak duvara mesaj yazan ya da twitter sayfasından statüyü reweet yapan ilk 10 kişiye yanında getirebileceği bir arkadaşı ile birlikte hediye edilecek.

Bu lezzetli kampanyaya katılmak ve detaylı bilgi için ,http://www.facebook.com/Midtown-Hotel-Istanbul http://twitter.com/MidtownHoteltr , foursquare.com/ midtown hotel taksim adreslerini takip edebilir, sadece facebook sayfasından ‘like/beğen’ butonunu tıklayarak da size özel bir yemek kazanabilirsiniz.

Adres: Lamartin Cad. No. 13, 34437 Taksim İstanbul
Telefon: 0212 361 67 67
Web: www.midtown-hotel.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT