İtalyan mutfağının en başarılı adreslerinden Mezzaluna, yaz mevsimine girerken menüsüne eklediği birbirinden güzel İtalyan lezzetleriyle misafirlerini ağırlıyor.
Mezzaluna’nın Executive Şefi Fabio Brambilla’nın mevsimsel ürünlerle hazırladığı menüde salatadan tatlıya kadar pek çok seçenek bulunuyor. Başlangıçlar arasında yer alan ve hafif bir alternatif olarak sunulan “Rucoletta” salata; bebek roka, parmesan peyniri ve güneşte kurutulmuş domates ile hazırlanıyor.
İtalyan mutfağının vazgeçilmez lezzeti makarnalarda ise mozzarella ve pesto soslu “Mezzi Paccheri” menüye yeni eklenen tatlar arasında ön plana çıkıyor. Taze mozzarella, fesleğen ve domates sos ile hazırlanan fırınlanmış “Gnocchi” menünün imza lezzetlerinden biri olurken; ıspanak ve ricotta peynirli “Taze Ev Yapımı Cappelletti”, tereyağı ve adaçayı sosuyla farkını ortaya koyuyor.
Pizza konusundaki ustalığı ve çeşitleri ile de iddialı olan Mezzaluna, mozzarella, gorgonzola peyniri ve kabak ile hazırlanan Napoli usulü “Gorgonzola”nın mutlaka denenmesini öneriyor.
Vanilyalı dondurma ile servis edilen taze mevsim meyveleri “Macedonia” ise tatlı menüsünün yenisi.
Yaz aylarında İstanbul ve Ankara’nın yanı sıra misafirlerini Yalıkavak Marina’da da ağırlayan Mezzaluna, rahat ve samimi atmosferi ile İtalyan mutfağı severlerin tercihi olmaya devam ediyor.