Nespresso ile Benzersiz Sabah Keyfi

Nespresso ile Benzersiz Sabah Keyfi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Nespresso ile Benzersiz Sabah Keyfi

Grand Cru kahveleri, tarifleri, yenilikçi tasarıma sahip makine ve limited edition aksesuarları ile sabah rutinlerindeki kahve anlarını zenginleştiriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 26, 2018

Nespresso; mükemmel Grand Cru kahveleri, tarifleri, yenilikçi tasarıma sahip makine ve limited edition aksesuarları ile sabah rutinlerindeki kahve anlarını zenginleştiriyor.

Birbirinden farklı notaları ve aromaları ile kahve severleri cezbeden Nespresso, enerjisi yüksek sabahlar için “sabah kahve rutinleri”ni benzersiz kılıyor.

Günün ilk saatlerini eşsiz bir deneyime çevirmek için favori Nespresso kahvenize biraz miktar süt ekleyerek sabahınıza yeni bir lezzet katabilir; minimal şıklığa sahip Nespresso kahve makineleri ile sütlü tarifleri barista profesyonelliğinde hazırlayabilirsiniz. “Latte Macchiato”nun en kremalısını ve “Cappucino”ların en köpüklüsünü yaratabilir, güne kendinizi şımartarak başlayabilirsiniz.

İsterseniz espresso çekim bir kapsül Nespresso Dharkan’a, Aeroccino süt köpürtücü ile elde ettiğiniz pürüzsüz süt köpüğünü ve beyaz çikolata şurubunu ekleyerek, nefis bir “White Chocolate Cappuccino” hazırlayarak günü karşılayabilirsiniz. Veya espresso çekim bir kapsül Kazaar’a süt köpüğünü ve çikolata sosunu ekleyerek hazırladığınız “Chocolate Caffe Latte” ile güne tatlı bir merhaba diyebilirsiniz.

Lezzetli tarifleri şık bir Nespresso Limited Edition Travel Mug ile dilediğiniz yere götürebilir, kahve anlarınızı daha uzun yaşayabilirsiniz. Parlak ve renkli tonlara sahip Limited Edition Pixie Lungo fincan seti ile güne renkli bir başlangıç da yapabilirsiniz.

Kahve, makine ve aksesuarlar ile Nespresso, sabah kahve rutinlerini zenginleştirecek birbirinden keyifli seçenekler sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT