Nespresso, Yeni ‘Envivo Lungo’ İle Sabahları Canlandırıyor…

Nespresso, Yeni ‘Envivo Lungo’ İle Sabahları Canlandırıyor…

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Nespresso, Yeni ‘Envivo Lungo’ İle Sabahları Canlandırıyor…

En yeni Grand Cru “Envivo Lungo”, nefis tadı ile eşsiz #NespressoKeyfi’ni daha uzun bir zaman dilimine yayıyor…

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 1, 2016

Sabahları kahve keyfinin daha yoğun ve daha uzun sürmesi için çalışan Nespresso kahve uzmanları, yeni “Envivo Lungo” ile duyuları canlandırıyor ve güne başlamaya yardımcı oluyor…

Hindistan’ın belirgin Arabica’ları ile Meksika’nın Robusta kahve çekirdeklerinden oluşan bu koyu kavrulmuş nefis harman, zengin odunsu ve zencefilli çörek aromaları ile dikkat çekiyor. Güçlü karakteri ve dolgun tadı ile duyuları teşvik eden yeni Envivo Lungo, damakta unutulmaz bir tat bırakıyor. Lungo boyu ile ise kahve keyfini çok daha uzun süre yaşatıyor.

Sütle içildiğinde de lezzetini ve baskın karakterini kaybetmeyen Envivo Lungo, sütlü kahve severleri de mutlu ediyor… Süt köpüğü ile Lungo Macchiato olarak servis edilebilen Envivo Lungo, yoğun karakterini korurken, sütün yumuşattığı tadıyla, aromalar açığa çıkıyor ve daha dolgun hale geliyor…

Güne zengin ve dolgun gövdeli bir kahveyle başlamak isteyenlerin yeni gözdesi olacak Envivo Lungo; diğer 5 farklı Nespresso Lungo arasında 6. olarak yerini alıyor.

Yeni Envivo Lungo, www.nespresso.com, Nişantaşı ve Suadiye Boutique'ler, Nespresso Club 444 1 576 Çağrı Merkezi üzerinden satın alınabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT