Nişantaşı Banyan Cafe`de Yeni Lezzetler...

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Nişantaşı Banyan Cafe`de Yeni Lezzetler...

Cafe ortamı ve rahatlığında sunduğu `gurme` lezzetlerle cafe anlayışına yepyeni bir boyut kazandıran Nişantaşı Banyan`ın yeni menüsü lezzet avcılarını bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 1, 2010

2008 Kış

Cafe ortamı ve rahatlığında sunduğu `gurme` lezzetlerle cafe anlayışına yepyeni bir boyut kazandıran Nişantaşı Banyan`ın yeni menüsü lezzet avcılarını bekliyor.

Yeni Lezzetlerden Örnekler
Mini Asya mangalında satay çeşitleri; deniz mahsülü, ahtapot, bonfile, tavuk sataylar Çin usulü sebze fondü; Asya baharatlı tavuk suyunda, pirinç eriştesi, Çin mantısı ve sebzeler ile Hindistan cevizi soslu tavuk ve ıspanaklı udon erişte Rokfor ve pancarlı gurme burger; rustik tahılı hamburger ekmeğinde `Sichuan Peppersteak` Sichuan karabiberi ve kanyaklı Hindistan cevizi sosunda bonfile Detoks salata, ince traşlanmış kök sebzeler, soya filizi, zencefil - limon sos ile kendi erişteni kendin yap; Açık büfeden seçeceğiniz malzemeler ile Thai ahçı Mai eriştenizi önünüzde hazırlıyor.

Banyan Cafe Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT