Özsüt’ten Dünya Süt Günü'nde Sütün Tadını Çıkaracağınız Lezzetler!

Özsüt’ten Dünya Süt Günü'nde Sütün Tadını Çıkaracağınız Lezzetler!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Özsüt’ten Dünya Süt Günü'nde Sütün Tadını Çıkaracağınız Lezzetler!

Özsüt, her yıl sütün önemini vurgulamak ve farkındalık yaratmak için 1 Haziran’da tüm dünyada kutlanan Dünya Süt Günü’nde misafirlerini keyifli bir lezzet yolculuğuna davet ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 30, 2024

Sütlü tatlı denilince Türkiye’de aklımıza gelen ilk markalardan olan Özsüt, 1 Haziran Dünya Süt Günü’nde misafirlerini sütün tadını çıkarmaya davet ediyor. 1938’den günümüze ilk günkü tadını koruyan geleneksel tatlılarını en taze ve en kaliteli günlük çiftlik sütü ile hazırlayan marka, bu özel günü klasikleşmiş lezzetleriyle kutluyor. Özsüt’ün alametifarikası kazandibi, üzeri nar gibi kızarmış bir fırın sütlaç ya da dibi karamelize edilmiş tavukgöğsü yanına bir top dondurma ile keyifli bir lezzet yolculuğu Özsüt’lerde sizi bekliyor.

Özsüt, her yıl sütün önemini vurgulamak ve farkındalık yaratmak için 1 Haziran’da tüm dünyada kutlanan Dünya Süt Günü’nde misafirlerini keyifli bir lezzet yolculuğuna davet ediyor.

Klasikleşen tatları ile tam 86 yıldır bizleri mutlu eden Özsüt’ün sütlü tatlıları en sevilen lezzetlerinin başında geliyor. İlk günkü tarifine sadık kalınan kazandibinin, keşkülün, fırın sütlacın ve tavukgöğsünün klasik lezzetlerine verilen özen yıllardır hiç değişmiyor. Bugün halen, tarihine yaraşır şekilde özgün yöntemlerle hazırlanan ve aynı damak tadını koruyan sütlü lezzetler, maharetli ustaların dokunuşuyla benzersizleşiyor.

İlk günkü lezzetini koruyan, tadına doyulmaz lezzetler
1938’den günümüze, nesiller boyu içeriği ve hazırlanışı değiştirilmeden sunulan Özsüt’ün geleneksel tatlıları, en doğal ve kaliteli günlük çiftlik sütü ile eşsiz lezzete bürünüyor. Özsüt’ün sütlü tatlarına lezzet ve doku veren ise pirincin özel değirmenlerde öğütülmesiyle hazırlanan sübyeden geliyor. Sübye ile doygun bir kıvama ulaşan sütlü lezzetler her kaşıkta ayrı bir şölen yaşatıyor. İşte bu nedenle Özsüt’ün alametifarikası Kazandibi, ilk günden beri aynı tadı veriyor. Badem ve sütün muhteşem uyumunu yansıtan Keşkül, tadı ve kıvamıyla tadanları lezzet yolculuğuna çıkarıyor. Yıllardır Özsüt mutfağının en çok tercih edilen lezzetlerinden olan, üzeri nar gibi kızarmış Fırın Sütlaç her daim cezbederken, Sakız Adası’nın mis kokulu sakızlarıyla günlük çiftlik sütünü buluşturan Ege’nin hafif lezzeti Sakızlı Muhallebi damaklarda iz bırakıyor. Tavuk göğüs etiyle ve tavukgöğsünün dibinin özel ocaklarda karamelize edilmesiyle hazırlanan Tavukgöğsü ve Tavukgöğsü Kazandibi ise vazgeçilmezler arasındaki yerini koruyor.

Günlük çiftlik sütünden gerçek dondurma
Özsüt’ün dondurmalarının tümü doğal, taze ve günlük çiftlik sütü ile üretiliyor. Her daim tazeliğinden ve doğallığından hiçbir şey kaybetmeyen dondurmaların hammaddeleri, iklimine özel bölgelerden temin ediliyor. Dalından toplanan taze meyveler ve kuruyemişlerle buluşan taptaze süt, gerçek dondurma lezzetiyle aşk yaşatıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT