Özsüt’ten Mart Ayına Özel Fiyatıyla Karaorman Krokan

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Özsüt’ten Mart Ayına Özel Fiyatıyla Karaorman Krokan

Özsüt’ün mart ayı ürünleri tatlı tutkunlarına eşsiz anlar yaşatıyor. Favorisi krokan, çikolata, tarçın ve fındık olanlar Özsüt’ün lezzetli mart sürprizlerinden vazgeçemeyecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 5, 2012

05.03.2012

Krokan ve tarçını seviyorsanız Özsüt’te mart, sizin ayınız olacak! Pastalardan Karaorman Krokan, kahve çeşitlerinden ise Cinnamon Hazelnut Mocha özel fiyatlarıyla Özsüt’te tatlı tutkunlarını bekliyor.

Özsüt’ün mart ayı ürünleri tatlı tutkunlarına eşsiz anlar yaşatıyor. Favorisi krokan, çikolata, tarçın ve fındık olanlar Özsüt’ün lezzetli mart sürprizlerinden vazgeçemeyecek.

Özsüt’ün mart ayı pastası “Karaorman Krokan”, adı kadar lezzetli dakikalar sunuyor. Karamelli şurup ile nemlendirilmiş genoise kek, çikolatalı mousse, parça çikolata, krokan ve beyaz kremadan oluşan pasta, sadece bu aya özel olarak 39 TL’den satışa sunuluyor.

Kahvede tarçın ve fındığın muhteşem birlikteliğini yaşamak isteyenleri ise “Cinnamon Hazelnut Mocha” ile keyifli saatler bekliyor. Özsüt’te espresso ve çikolatanın da eşlik ettiği Cinnamon Hazelnut Mocha’nın mart ayı fiyatı 5,90 TL...

Özsüt’ün her ay olduğu gibi martta da pasta ve kahvenin birlikte sunulduğu bir önerisi var. “Ethiopian Mocha Sidamo Filtre Kahve” ve bir dilim Karaorman Krokan sadece 12,25 TL’ye mart ayının tadını çıkarmanızı sağlıyor.

www.ozsut.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT