PizzaLazza’dan Yeni Lezzet: PizzaLazza Rolls

PizzaLazza’dan Yeni Lezzet: PizzaLazza Rolls

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri PizzaLazza’dan Yeni Lezzet: PizzaLazza Rolls

Pizza mutfağından yenilik ve çeşitlilik bekleyen pizza sevdalıları, dilim dilim dürüm lezzetinin pizza yorumunu, birbirinden nefis PizzaLazza Rolls’larda buluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 23, 2023

Türkiye’nin en büyük yerli pizza markası PizzaLazza, yenilikçi ürünleri tüketicileriyle buluşturmaya devam ediyor. PizzaLazza Rolls ürünleri, çeşitlilik ve yenilik arayan pizza severlere 5 farklı lezzet seçeneği sunuyor.

Türkiye’nin en büyük yerli zincir pizza markası PizzaLazza, günlük açılan taze hamuru üzerinde güvenilir ve helal sertifikalı ürünlerle hazırladığı ürün portföyünü, 5 farklı seçenekle sunulan PizzaLazza Rolls’larıyla daha da genişletti.

Pizza mutfağından yenilik ve çeşitlilik bekleyen pizza sevdalıları, dilim dilim dürüm lezzetinin pizza yorumunu, birbirinden nefis PizzaLazza Rolls’larda buluyor.

Pizzanın yıldız ürünleri Pizza sosu, Mozzarella Peyniri, Salam, Sosis, Mısır ve Tereyağı Aromalı Sos, Kampüs PizzaLazza Rolls’da bir araya geliyor. Tavuk olsun, pesto sosla uçsun isteyenlere Pesto Tavuklu PizzaLazza Rolls Pesto sosunu, Mozzarella Peyniri, Çıtır Tavuk Topu ve Tereyağı Aromalı Sosla birleştiriyor. Şöyle baharatlı bir barbekü tavuk olsun diyenler için Baharatlı Tavuk Göğsü, Barbekü Tavuklu PizzaLazza Rolls Mozzarella Peyniri, Domates, Yeşilbiber, Soğan, Tereyağı Aromalı Sos ve tabi Barbekü sosuyla bir araya geliyor. Pizza sosu, Mozzarella Peyniri, Sucuk, Tereyağı Aromalı Sos ile hazırlanan Sucuklu PizzaLazza Rolls, pizzada kırmızı çizgisi Sucuk olanları mutlu ediyor. Hayat tatlısız, tatlı çikolatasız olmaz diyenler için de Çikolatalı PizzaLazza Rolls, Mozzarella Peyniri, Sütlü Parti Çikolata, Pudra Şekeri ve Tereyağı Aromalı Sosu bir araya getiriyor.

Türkiye’nin dört bir yanında, 114 restoranda pizza severlerle buluşan PizzaLazza lezzetleri için, www.pizzalazza.com.tr web sitesi ve PizzaLazza mobil uygulamasının yanı sıra Yemeksepeti, Trendyol, Getir ve Migros Yemek üzerinden de paket servis siparişi verilebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT