Popeyes® Varsa Aklında, Bir ‘Tık’la Yanınızda!

Popeyes® Varsa Aklında, Bir ‘Tık’la Yanınızda!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Popeyes® Varsa Aklında, Bir ‘Tık’la Yanınızda!

Müşterilerine daha hızlı ve kolay ulaşmayı hedefleyen Popeyes®, bir yenilik daha yaparak, online paket sipariş servis hizmetini başlattı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 9, 2016

Türkiye’nin en büyük* tavuk restoran zinciri Popeyes®, online sipariş paket servis hizmeti ile müşterilerine çok daha kolay ve hızlı servis imkanı sunmaya başladı. Popeyes’ın www.popeyes.com.tr web sitesinde başlatılan online sipariş hizmeti sayesinde daha hızlı ve pratik sipariş vermek mümkün.

Tadına doyulmaz lezzetlerin uğrak noktası Popeyes®, üstün hizmet kalitesi ile misafirleriyle kurduğu sıcak ve samimi iletişimi yaptığı yeniliklerle pekiştirmeye devam ediyor. Müşterilerine daha hızlı ve kolay ulaşmayı hedefleyen Popeyes®, bir yenilik daha yaparak, online paket sipariş servis hizmetini başlattı. 11.00- 22.00 saatleri arasında Popeyes®’ın web sitesinden seçeceğiniz birbirinden lezzetli, kemikli tavuk menüler, terbiyeli çıtır menüler, maxi menüler, sandviç ve salata menü seçenekleri online paket servis hizmeti ile bir tıkla kapınıza geliyor.

Güler yüzün, sürpriz kampanyaların ve unutulmaz tatların adresi Popeyes®’ın müşterileriyle buluşturduğu son teknoloji online paket sipariş servisini kullanarak çok daha kolay ve hızlı sipariş vermek mümkün. Popeyes® tutkunları için devrim niteliğindeki bu yeni uygulama sayesinde, Popeyes®’ın dayanılmaz lezzetteki ürünleri tek tıkla hızlı bir şekilde müşteriye ulaşıyor.

Popeyes® ve diğer ürünlerle ilgili ayrıntılı bilgiye http://www.popeyes.com.tr/ adresinden ve www.facebook.com/PopeyesTurkiye adresinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT