Radisson Blu Otellerinde Fark Yaratan Bir Kahvaltı Yaklaşımı

Radisson Blu Otellerinde Fark Yaratan Bir Kahvaltı Yaklaşımı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Radisson Blu Otellerinde Fark Yaratan Bir Kahvaltı Yaklaşımı

Radisson Blu, uzun yıllardır misafirleriyle buluşturduğu Super Breakfast deneyiminin yenilenen konseptini Türkiye’deki misafirlerinin beğenisine sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 20, 2016

Radisson Blu kalitesinde etkileyici bir görsellikle sunulan; mevsime uygun, yerel ve sağlık konusunda duyarlı lezzetlerle zenginleştirilen Super Breakfast, su ve karbon ayak izini yüzde 20 oranında azaltıyor.

Radisson Blu, lezzetli ekolojik kahvaltı hizmeti Super Breakfast hizmetini yenileyerek tüm dünyada ve Türkiye’de misafirleri ile buluşturdu. Etkileyici bir görsellik ve sunumla birleştirilen bu sağlıklı ve lezzetli kahvaltı hizmetinin temel unsurları arasında mevsime göre şekillenen menü, yerel lezzetlerle oluşturulan içerik, özel beslenme tercihlerine uygun seçenekler ve her Radisson Blu’da bulunan üst düzey standart lezzetler yer alıyor.

Super Breakfast, yılsonu itibariyle Türkiye’deki tüm Radisson Blu otellerinde Türkiye Bölge Direktörü ve Radisson Blu Bosphorus Hotel Genel Müdürü Bert Fol, dünyanın en inovatif otel markalarından olan Radisson Blu’nun, sağlıklı bir yaşam için kahvaltının öneminin farkında olarak Super Breakfast hizmetini başlattığını belirtti. Bert Fol, 2016 sonu itibariyle Türkiye’deki tüm otellerde sunulmaya başlanacak Super Breakfast hakkında şunları kaydetti:

“Süper bir kahvaltı, süper bir gün geçirmenin de ilk adımıdır. Bu görüşten hareketle sunmaya başladığımız ve sektörde öncü bir hizmet olan Super Breakfast, uzun yıllardır Radisson Blu’nun marka değerine katkıda bulunan önemli bir yere sahip. Bu yüzden zaman içinde marka standartlarımız arasında yerini aldı. Ekim 2015’te bu ikonik hizmetimizi yeniledik ve bu yılsonu itibariyle Türkiye’deki tüm otellerimizde müşterilerimiz Super Breakfast ile lezzetli ve çevre dostu bir kahvaltı hizmetinden yararlanabilecek. Radisson Blu, sofistike modern gezginlerin gerçek ihtiyaç ve taleplerini sürekli olarak analiz eden ve bunu karşılamak üzere yenilikçi bir yaklaşımla hizmetlerini geliştiren bir marka. Super Breakfast da bu anlamda lezzetin yanı sıra farklı duyulara da hitap eden ve duyarlı bir kahvaltı seçeneği olarak öne çıkıyor.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT