Ramazan Ayında Deniz Manzaralı Bir İftar Keyfi

Ramazan Ayında Deniz Manzaralı Bir İftar Keyfi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ramazan Ayında Deniz Manzaralı Bir İftar Keyfi

Boğazın tarih kokan semti Beykoz Çubuklu’da yer alan Cafe Crown, deniz manzarası eşliğinde Ramazan’ın ruhunu yansıtan iftar menüsü ile misafirlerini birbirinden leziz yemeklerle buluşturuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 20, 2024

İstanbul’da boğaza nazır manzarası ile göz dolduran Cafe Crown Çubuklu, Ramazan ayında keyifli bir iftar yapmak isteyenlere deniz kokusu ile harmanlanan bir lezzet deneyimi yaşatıyor. Ramazan geleneklerini menülerine taşıyan Cafe Crown Çubuklu, hem büyük grup yemekleri hem de aile yemekleri için zengin alternatifler sunuyor.

Boğazın tarih kokan semti Beykoz Çubuklu’da yer alan Cafe Crown, deniz manzarası eşliğinde Ramazan’ın ruhunu yansıtan iftar menüsü ile misafirlerini birbirinden leziz yemeklerle buluşturuyor. Ramazan ayına özel beş farklı set menü içeriği bulunan Cafe Crown Çubuklu, her damak tadına uygun seçenekler sunuyor. Zengin iftariyeliklerle başlayan menüler; günün çorbası, salata, ara sıcak, ana yemek ve tatlılarından oluşuyor. Ayrıca, menüye Ramazan geleneği pideler ve şerbetler de eşlik ediyor.

Deniz manzaralı bir ziyafet sunuyor
Birbirinden farklı seçenekleriyle deniz manzaralı bir ziyafet sunan Cafe Crown Çubuklu, adeta bir lezzet şöleni yaşatıyor. Beş farklı menü seçeneği ile her bütçeye ve damak tadına hitap eden Cafe Crown Çubuklu’nun menülerindeki iftariye tabağında; hurma, ezine peyniri, taze kaşar, söğüş tabağı, tahin&pekmez, çilek veya vişne reçeli, zeytin tabağı, pastırma ve bal&kaymak bulunuyor. Çorba etabında ise o güne özel olarak hazırlanmış olan besleyici içeriği sahip günün çorbası servis ediliyor. Mevsim salatası ile devam eden menülerde, ara sıcak olarak ise su böreği ve içli köfte bulunuyor.

Beş farklı menü seçeneği ile her damak zevkine hitap ediyor
Menünün baş kahramanı olan ana yemek ise beş menüde de farklılık gösteriyor. Tercihi kebaptan yana olanlar için zengin içeriği ile dikkat çeken karışık ızgara servis edilirken, tavuk ve pilav severler için ise ızgara tavuk öne çıkıyor. Köfte ve kırmızı et severleri de unutmayan Cafe Crown Çubuklu, ızgara köfte veya kuzu tandır yanında servis ettiği pilav ve patates kızartması ile misafirlerinden tam not alıyor. Ayrıca, kuzu tandır, ızgara köfte, piliç ızgara ve bonfile seçeneklerinden oluşan bir menüsü de bulunan Cafe Crown Çubuklu, bu eşsiz tatları tercihe göre meşrubat ya da demirhindi şerbetleri servis ediyor. İftar menüsünün finalinde de, Ramazan ayının olmazsa olmaz tatlılarından güllaç ve sütlü tatlılar bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT