Ramazan’da Konuklarını Anadolu’da Lezzet Yolculuğuna Çıkarıyor

Ramazan’da Konuklarını Anadolu’da Lezzet Yolculuğuna Çıkarıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ramazan’da Konuklarını Anadolu’da Lezzet Yolculuğuna Çıkarıyor

The Globe, bu yılki Ramazan menüsünü yöresel lezzetler, Osmanlı-Türk mutfağının geleneksel lezzetleri ve Anadolu’nun dört bir yanından gelen coğrafi tescilli ürünlerle hazırlanmış yemeklerle şekillendiriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 7, 2018

Hilton İstanbul Bomonti’nin içinde yer alan lezzet tutkunlarının favori restoranı The Globe, bu yılki Ramazan menüsünü yöresel lezzetler, Osmanlı-Türk mutfağının geleneksel lezzetleri ve Anadolu’nun dört bir yanından gelen coğrafi tescilli ürünlerle hazırlanmış yemeklerle şekillendiriyor.

İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti, Ramazan ayına özel hazırladığı zengin iftar menüleri ile konuklarına tam anlamıyla bir lezzet şöleni sunmaya hazırlanıyor. Hilton İstanbul Bomonti’nin restoranı The Globe’un Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden özel olarak getirdiği coğrafi tescilli ürünleri de içeren iftariyelikler ile başlayan menüsünde, Hilton yorumu ile sunulan Osmanlı -Türk mutfağının klasikleşen lezzetlerinden, konuklarını Anadolu’nun dört bir yanında adeta bir lezzet yolculuğuna çıkaran 7 Bölgeden Yöresel Lezzetlere; Osmanlı şerbetlerinden, Ramazan sofralarının baş tacı tatlılara kadar geniş bir seçki yer alıyor.

Antakya’dan Urfa’ya, Edirne’den Datça’ya Anadolu topraklarının yemek mirasına iftar menüsünde yer veren The Globe, Vişneli Yaprak Sarma, Tahinli Antakya Humusu, Taze Zahter Salatası, Şanlıurfa Pencer Boranisi ve Edirne Tava Ciğeri gibi çok özel lezzetleri konukları ile buluşturuyor. Ana yemek seçiminde iki alternatif sunan The Globe, Adana Kebap’tan Levrek Buğulama’ya; Kuzu Külbastı’dan, Tavuk But Yahni’ye her gün için ayrı seçenekler hazırlıyor. The Globe’un her gün farklı lezzetlere yer vereceği iftar menüleri, Ramazan ayı boyunca içecekler dahil kişi başı 145 TL’den misafirilerne sunulacak.

Ramazan’ın önemli bir diğer öğünü Sahur için özenle hazırlanmış ayrı bir menü servis edecek olan Hilton İstanbul Bomonti, Ramazan ayında şirket ve gruplar için de özel banket iftar menüsü hazırlıyor. The Globe restorandaki özel yemek bölümlerde 50 kişiye kadar, geniş balo salonlarında 1600 kişiye kadar farklı kişi sayıları için menü ve mekân alternatifleri sunuyor. Dileyen gruplar iftar yemeği için Summit Suite gibi boğaz manzaraları farklı salonları da tercih edebiliyor. İçeceklerin dahil olduğu iftar menüleri ile misafirler 95 TL +KDV’den başlayan fiyatlarla ağırlanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT