Roka Istanbul’da 2024'e Japon Lezzetleri ile Girin!

Roka Istanbul’da 2024'e Japon Lezzetleri ile Girin!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Roka Istanbul’da 2024'e Japon Lezzetleri ile Girin!

Her tabakta, en kaliteli malzemeleri birleştirerek çağdaş Japon mutfağına bir yolculuğa çıkarıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 18, 2023

Çağdaş Japon robatayaki mutfağı ile bilinen Roka İstanbul, tüm duyulara hitap eden ambiyansı, manzarası ve “umami” lezzetleriyle yeni yılı karşılamanız için sizi davet ediyor.

Roka, Yılbaşı kutlaması için çağdaş Japon mutfağından özel bir menü hazırlıyor. Roka yeni yıla girerken trüflü yuzu soslu akya sashimi, yuzu kosho mayonezli ıstakoz tempura, oscietra havyarlı ton balığı tartar’dan oluşan seçkiyle özel olarak tasarlanmış bir mutfak yolculuğuna çıkarıyor. Menü, ponzu ve trüflü soya soslu dana tartar, yuzu miso soslu morina balığı, kral yengeç maki ve şefin sashimi tabağı gibi daha birçok lezzetle devam ediyor. Roka'nın ödüllü ekibi, bu menüyü özenle hazırlayarak unutulmaz bir gastronomi deneyimi sunuyor. Her tabakta, en kaliteli malzemeleri birleştirerek çağdaş Japon mutfağına bir yolculuğa çıkarıyor.

Roka yılın heyecanla beklenen günü için iki oturumda misafirlerini ağırlıyor. İlk oturumda iki saatlik bir akşam yemeği deneyimi sunulurken, 8:30'dan itibaren başlayan ikinci oturum geri dönüş süresi olmaksızın uzun bir kutlama gecesi vaat ediyor.

31 Aralık akşamı yeni yılın coşkusu Roka DJ'lerinin ritmik sesleriyle misafirleri saracak ve eğlenceli bir atmosfere taşıyacak. Roka, büyüleyici süslemeleriyle ve manzarası ile de yeni yıl kutlamaları için muhteşem bir ortam sunacak.

Roka, 2024 yılına girerken lezzetli tatlar, müzik ve İstanbul Boğazı'nın nefes kesici manzarası ile dolu unutulmaz bir akşam sunacak.

Yılın son brunch’ı da Roka’da Her Cumartesi ve Pazar günü 12:30’dan 16:00’ya kadar sürecek olan süren Roka Brunch, Roka’nın ikonik menüsünden özel bir seçki sunuyor. Bu kendine özgü gastronomi deneyimi, imza robatayaki mutfağını, özenle sergiliyor. Roka brunch’a özel olarak paylaşımlık olarak hazırlanan üç çeşit sashimi, "sirkeli soya sos ile dana eti ve zencefil gyoza," gibi tabaklara ek olarak iki yeni lezzeti menüsüne ekliyor. Sebzeli Japon krebi “okonomiyaki” ve “miso ekmeği üzerinde ızgara dana kaburga” brunch misafirlerine yepyeni bir deneyim sunuyor. Roka Brunch, tüm duyulara hitap eden bir deneyim vadederken, Roka İstanbul’u tanımlayan otantik ve sıcak atmosferi koruyor. Japon robatayaki mutfağını modern bir dokunuşla sergileyen Roka, Robata (ro) çevresinde arkadaşlarla güzel yemek ve içeceklerin paylaşıldığı, sıcak, içten ve her şeyi kucaklayan bir enerji ortamı (ka) anlamı ile konuklarına özel bir deneyim sunuyor.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için 0 212 401 02 60 numaralı telefondan Roka İstanbul ile iletişime geçin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT