SAM Kitchen Bar’da Kahvaltı Keyfi

SAM Kitchen Bar’da Kahvaltı Keyfi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri SAM Kitchen Bar’da Kahvaltı Keyfi

Klasikten şaşmayanlar için yöresel peynirlerden oluşan kahvaltı tabağı, yöresel etlerden oluşan şarküteri tabağı dikkat çekiyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 6, 2019

Nişantaşı Milli Reasürans Çarşısı’nın gözdesi SAM Kitchen and Bar, zengin kahvaltı menüsüyle güne anlam katıyor. Klasikten şaşmayanlar için yöresel peynirlerden oluşan kahvaltı tabağı, yöresel etlerden oluşan şarküteri tabağı dikkat çekerken; yenilikçi lezzetlerin peşinde olanlar için otlu peynirli pizzette, avokado tost, ev yapımı granola önemli seçenekler arasında. French toast ve pancake sevenler de SAM’den mutlu ayrılacak.

Nişantaşı’nda günün her saatini güzelleştiren SAM Kitchen&Bar, zengin kahvaltı menüsüyle merak uyandırıyor. Pazar hariç haftanın her günü saat 10.00-14.00 arasında kahvaltı servisi veren SAM’in menüsünde neler yok ki? Klasikten şaşmayanlar için yöresel peynirlerden oluşan kahvaltı tabağı, yöresel etlerden oluşan şarküteri tabağı dikkat çekerken; yenilikçi lezzetlerin peşinde olanlar için pek çok alternatif mevcut: Otlu peynirli pizzette, avokado tost, ev yapımı granola bunlardan birkaçı…

Yeni nesil lezzetler
French toast sevenler için de SAM doğru adres. Romlu elma, tuzlu karamel ve sütlü dondurma ile servis edilen bu lezzet, yepyeni bir deneyim vadediyor. SAM, pancake sevenleri de unutmuyor. Orman meyveleri, süt reçeli ve kaymaklı dondurmayla sunulan pancake’ler kahvaltıya anlam katıyor. Kırmızı meyveli smoothie bowl ise yeni nesil kahvaltı tarzını dört dörtlük karşılıyor. Yulaf, kabak çekirdeği, kuru dut, ceviz ve keten tohumuyla hazırlanan bu lezzet övgüyü hakediyor. Tüm bu özel lezzetler SAM’in iç açıcı atmosferiyle birleşip muhteşem bir güne başlamanızı sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT