Şehrin Merkezinde Bir Kaçış Noktası: Mezzanine Lounge&Bar

Şehrin Merkezinde Bir Kaçış Noktası: Mezzanine Lounge&Bar

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Şehrin Merkezinde Bir Kaçış Noktası: Mezzanine Lounge&Bar

Mezzanine Lounge & Bar’da canlı piyano performansı eşliğinde özel atıştırmalıklar ve sınırsız çay, kahve ikramı kişi başı 32 TL

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 13, 2016

İş ve eğlence dünyasının merkezinde yer alan Grand Hyatt Istanbul’un bünyesinde yer alan Mezzanine Lounge&Bar, dinlenmek ve keyifli vakit geçirmek isteyenlerin uğrak mekanı oluyor. Mezzanine Lounge&Bar, birbirinden özel lezzetlerin sunulacağı çay saati ve piyanist Cemal Özerinç’in müzik ziyafetiyle, yeni yılda şehrin kültür-sanat ve eğlence buluşmalarının vazgeçilmez mekanı oluyor.

Günümüz sosyal hayatının uğrak mekanlarından Mezzanine Lounge&Bar, yeni yılda birbirinden özel lezzetlerin sunulacağı çay saati ve piyanist Cemal Özerinç’in canlı piyano performansıyla misafirlerine keyifli bir deneyim yaşatıyor.

Mezzanine Lounge&Bar, her hafta Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri, 17.00-19.00 saatleri arasında piyanist Cemal Özerinç’in performansıyla renkleniyor. Mezzanine Lounge&Bar, uluslararası çay çeşitleri, özel demleme kahveler, lezzetli pasta-kek çeşitleri ve Türk tatlıları müzik keyfinize, lezzet deneyimini de ekliyor.

Mezzanine Lounge & Bar’da canlı piyano performansı eşliğinde özel atıştırmalıklar ve sınırsız çay, kahve ikramı kişi başı 32 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT