Sevgililer Günü Rüyası, Hilton Istanbul Bosphorus’da Gerçek Oluyor…

Sevgililer Günü Rüyası, Hilton Istanbul Bosphorus’da Gerçek Oluyor…

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sevgililer Günü Rüyası, Hilton Istanbul Bosphorus’da Gerçek Oluyor…

1955'ten bu yana şehrin sosyal hayatına ve konaklama deneyimine nefes katan, görkemli kutlamalara ev sahipliği yapan Hilton Istanbul Bosphorus, misafirlerine Sevgililer Günü’nde romantik atmosferiyle unutulmaz bir gece yaşatacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 15, 2024

İstanbul’un ilk 5 yıldızlı tek ikonik oteli Hilton Istanbul Bosphorus, unutulmaz bir aşk hikayesinin kahramanlarına hayallerinin ötesinde bir akşam geçirmeleri için en özel adres olmaya hazır…

1955'ten bu yana şehrin sosyal hayatına ve konaklama deneyimine nefes katan, görkemli kutlamalara ev sahipliği yapan Hilton Istanbul Bosphorus, misafirlerine Sevgililer Günü’nde romantik atmosferiyle unutulmaz bir gece yaşatacak. 14 Şubat akşamı, 19:30 – 23:00 arasında, otelin Bosphorus Terrace restoranında, Hilton şeflerinin özenle hazırladığı damak zevkinize hitap eden lezzetleri ve şıklığı zirveye taşıyan masa düzenlemeleriyle eşsiz bir Sevgililer Günü yemeği servis edilecek. İkram olacak özel bir şarap ve müzik eşliğinde, Boğaz manzarasının tadını çıkarırken aşk dolu anlarınızın başlangıcını yapabilirsiniz. Yemek sonrası arzu eden misafirler için, konfor ve zarafetle harmanlanmış lüks odalarında eşsiz bir konaklama deneyimi yaşamak mümkün.

Sevgililer Günü için yerinizi şimdiden ayırtın ve unutulmaz bir aşk hikayesine adım atın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT