Sevgililer Günü’nde Aşkin Ritmi Sofitel Istanbul Taksim’de Atacak

Sevgililer Günü’nde Aşkin Ritmi Sofitel Istanbul Taksim’de Atacak

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sevgililer Günü’nde Aşkin Ritmi Sofitel Istanbul Taksim’de Atacak

Sofitel Istanbul Taksim’in Boğaz’ın eşsiz manzarasına sahip Oven Restaurant’ı, yılın en romantik günü için hazırladığı 5 aşamalı menüsüyle aşkın dilinden anlayanların damaklarında farklı izler bırakmayı vadediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 6, 2024

Sofitel Istanbul Taksim, yılın en romantik gününde çiftleri büyüleyici atmosferinde ağırlamaya hazırlanıyor!

– Sofitel Istanbul Taksim, Sevgililer Günü’nde çiftlere unutulmaz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Şehrin en merkezi lokasyonunda konumlanan ve nefes kesen manzarasıyla dikkat çeken Oven Restaurant, özel menüsü ve eşsiz piyano resitaliyle çiftleri büyüleyici atmosferinde ağırlayacak.

Sofitel Istanbul Taksim’in Boğaz’ın eşsiz manzarasına sahip Oven Restaurant’ı, yılın en romantik günü için hazırladığı 5 aşamalı menüsüyle aşkın dilinden anlayanların damaklarında farklı izler bırakmayı vadediyor. Limitsiz alkollü içecekli Sevgililer Günü menüsü kişi başı 249 Euro, bu özel günü Sofitel Istanbul Taksim’de konaklayarak geçirmek isteyen çiftler için ertesi gün kahvaltı dahil konaklama fiyatı ise 199 Euro olarak sunuluyor.

Otelin tarihi dokusunu ve zarafetini en iyi biçimde yansıtan Sofitel Spa da Sevgililer Günü’nde çiftleri zihinsel ve bedensel yeniliğe davet ediyor. Sofitel Spa, Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan Serenity Hamam ve Masaj paketiyle 1 saatlik hamam deneyimi ve 1 saatlik aromaterapi masajını, yine güne özel hazırladığı ikramlar eşliğinde sunuyor. Çift olarak alınacak paketin fiyatı ise 380 Euro.

Sevgililer Günü’nde sınırsız keyif ve kutlamanın bir parçası olmak için detaylı bilgiye 0212 435 33 33 numarasından ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT