Sevgililer Günü’nün Romantizmi Fenix’te!

Sevgililer Günü’nün Romantizmi Fenix’te!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sevgililer Günü’nün Romantizmi Fenix’te!

Şık dekorasyonu ve benzersiz lezzetleriyle öne çıkan Fenix, Sevgililer Günü’nün romantizmini ve heyecanını yaşamak isteyenleri bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 7, 2018

Güney Amerika mutfağını yorumladığı menüsü ve eşsiz ambiyansıyla İstanbul’un en ayrıcalıklı mekânlarından bir olan Fenix, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde unutulmaz bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor. Kış sezonunda da eğlence hayatına damgasını vuran Fenix, Sevgililer Günü’nde hem romantik yemeklere hem de yemek sonrası iyi müzik eşliğinde kaliteli bir eğlenceye ev sahipliği yapacak.

Acılı Karnabahar’dan Trüflü & Parmesanlı Patates’e, Sarımsaklı Karides’ten Midye ve Kum Midyesi’ne kadar birçok özel lezzet 14 Şubat’ta misafirlerin beğenisine sunuluyor. Guacamole & Nachos, Tuna Tartar ve Popcorn Karides gibi paylaşımlık tabaklar çiftler için ideal alternatifler arasında yer alıyor.

Ana yemeklerde Deniz Levreği & Yaban Mantarları ve Yerli Izgara Mercan deniz mahsulleri severlerin; Baharatlı Kuzu Bonfile, Soya & Mirin Marine Ördek ve Kekikli Kuzu Karski ise kırmızı et tutkunlarının damak zevkine hitap ediyor. Kaliteli yemek, iyi müzik ve şık ambiyansı ile Fenix, Sevgililer Günü’nü romantizmini ve heyecanını yaşamak isteyenleri bekliyor.

SevgililerGünü2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT