Sofie'den Bekletmeyen Öğle Yemeği

Sofie'den Bekletmeyen Öğle Yemeği

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sofie'den Bekletmeyen Öğle Yemeği

Business Lunch menüsüyle öğle yemeklerinin vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 7, 2018

Nişantaşı’nın merkezi Sofa Hotel’de yer alan, iş hayatının uğrak noktası Sofie Restoran güler yüzlü personeli, doğal ve organik tarım ürünlerinden hazırlanan, misafirleri bekletmeyen ve enfes lezzetler ile yenilenen “Business Lunch” menüsüyle öğle yemeklerinin vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor.

Şehrin cazibe merkezi Nişantaşı’nda yer alan Sofa Hotel bünyesindeki Sofie Restoran, çevre şirket çalışanları ve iş adamlarına yönelik yenilediği “Business Lunch” menüsüyle öğle yemeklerinin vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor. Dekorasyonda rahatlık ve konforu şıklığıyla ön planda sunan Sofie, iş stresinden uzaklaşıp, şehrin merkezinde dinlenip, keyifli vakit geçirmek isteyen misafirlerine organik gıdalardan oluşan, zaman almadan hızlı tüketilebilecek üç alternatiften oluşan yepyeni bir menü sunuyor.

Sofie’nin öğle menüsünde hafif ve sağlıklı beslenmek isteyen misafirlere özel hazırlanan ilk seçenekte başlangıcı zeytinyağlı enginar&turunçlu fava karşılarken, nar ekşisiyle buluşan karamelize yeşil elma salatası yer alıyor. Öğle yemeği tatlısız geçmez diyenlere de orman meyvesi soslu cheesecake ikram ediliyor. Vakti çok kısıtlı olan, iş hayatının yoğunluğuna kısa bir ara vermek isteyenlere yönelik hazırlanan menünün ikinci seçeneğinde; enfes adaçayının çıtır bademle harmanlandığı mercimek çorbasını sunan Sofie, ana yemekte karamelize soğanın mantarla buluştuğu Frida bonfile sandviçi portakal ve çikolata soslu enfes Sofie protiferolü öneriyor. Business Lunch menünün üçüncü alternatifi olan çörekotlu hellim ile taçlanan domates çorbası, kurutulmuş domates, siyah zeytin ve rokanın süslediği Patlıcanlı Rigatoni en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Tatlı olarak ise çikolata soslu vişneli brownie güne renk katıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT