Starbucks ile Yeni Yıla Hafif ve Fit Bir Başlangıç

Starbucks ile Yeni Yıla Hafif ve Fit Bir Başlangıç

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Starbucks ile Yeni Yıla Hafif ve Fit Bir Başlangıç

Starbucks, yeni yıla hafif bir başlangıç yapmak isteyenlerin yanında! Lezzetli Ananaslı Chia Puding ve Yoğutlu Chia Parfe alternatifleri Starbucks mağazalarında!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 7, 2016

Starbucks, hafif ve lezzetli alternatifleri tercih eden misafirleri için menüsüne kattığı Ananaslı Chia Puding ve Yoğurtlu Chia Parfe’yi chia severlerle buluşturuyor.

Ananaslı Chia Puding ve Yoğurtlu Chia Parfe içerisinde bulunan özel Chia tohumu, Maya ve Azteklerin güç kaynağı olarak biliniyor. Meksika ve Guatemala’nın bereketli topraklarında yetişen bir adaçayı türü olan Chia; protein, Omega 3 ve lif kaynağı olarak son dönemin en sağlıklı besinleri arasında gösteriliyor. Lif kaynağı Starbucks Ananaslı Chia Puding, sadece güç ve enerji vermekle kalmıyor, aynı zamanda tok tutma özelliğiyle form tutmak isteyen herkes için keyifli bir seçenek sunuyor.

Karışık tohumlu yoğurtlu Chia Parfe, içerisinde bulundurduğu yarım yağlı yoğurt, hindistan cevizi püresi, ayçekirdeği, kuru kızılcık, kabak çekirdeği, kuru kayısı, yulaf, keten tohumu, Chia tohumu, bal, fındık ve antep fıstığı ile ister kahvaltıda ister öğlen molasında lezzetli ve besleyici bir alternatif olarak tercih ediliyor.

Siz de yeni yıla hafif girmek isteyenlerdenseniz, Ananaslı Chia Puding ve Yoğurtlu Chia Parfe, sizleri Starbucks mağazalarında bekliyor.

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT