Sürmeli İstanbul Hotel’den İftar Sofraları

Sürmeli İstanbul Hotel’den İftar Sofraları

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sürmeli İstanbul Hotel’den İftar Sofraları

Sürmeli İstanbul Hotel Ramazan mönüsünde, modern yorumlarla harmanlanan geleneksel Osmanlı mutfağının lezzetleri yer alıyor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 11, 2014

40 yıllık tecrübesiyle, misafirlerini ev konforunda ağırlayan Sürmeli İstanbul Hotel, Ramazan için hazırladığı geleneksel iftar sofralarının keyfini, kanun nağmelerinin eşliğinde Ruga Brassarie’de yaşatıyor.

Ayrıcalıklı misafirperverliği ile ilgi gören Sürmeli İstanbul Hotel, iftar sofrasının bereketini, Ruga Brasserie’nin ferah teras bahçesinde, yenilikçi dokunuşlarıyla sunuyor.

Şef Uğur Alparslan’ın koordinatörlüğünde, Anadolu topraklarından mevsiminde toplanan malzemelerle hazırlanan Sürmeli İstanbul Hotel Ramazan mönüsünde, modern yorumlarla harmanlanan geleneksel Osmanlı mutfağının lezzetleri yer alıyor.

Osmanlı usulü etli, vişneli yaprak sarma, özel meze çeşitleri gibi oldukça zengin seçeneklerle başlayan iftar mönüsü, iç pilav ve patlıcan beğendi eşliğinde kuzu incik, çam sakızı soslu levrek buğulama, yoğurtlu pide ve İskender soslu tavuk şiş gibi her damak tadına hitap eden ana yemeklerle devam ediyor. Zerde, kaymaklı ekmek kadayıfı, cevizli baklava, saray muhallebisi gibi tatlı çeşitleri de bu özel menünün tadı damaklarda iz bırakan lezzetlerinden…

Şerbetlerden fark yaratan çorbalara, yöresel iftariyeliklerinden Osmanlı’nın en lezzetli yemeklerine kadar oldukça zengin bir menü hazırlayan Sürmeli İstanbul Hotel, Ramazan’da Tasavvuf müziği ve kanun nağmelerinin eşliğinde, eski günlerin keyfini yaşatan özel bir deneyim sunuyor.

Ramazan2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT