Sürprizlerle Dolu Yılbaşı Partisi Big Plate’te

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sürprizlerle Dolu Yılbaşı Partisi Big Plate’te

İstinye Park’ın keyifli mekanı Big Plate, yeni yılı eğlenceli ve renkli bir partiyle karşılıyor. Sevdiklerinizle yiyeceğiniz lezzetli bir akşam yemeğinin ardından müzik ve sürprizler eşliğinde 2012’yi karşılamak için Big Plate renkli bir alternatif!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 20, 2011

20.12.2011

İstinye Park’ın keyifli mekanı Big Plate, yeni yılı eğlenceli ve renkli bir partiyle karşılıyor. Sevdiklerinizle yiyeceğiniz lezzetli bir akşam yemeğinin ardından müzik ve sürprizler eşliğinde 2012’yi karşılamak için Big Plate renkli bir alternatif!

Yılbaşı 2012’ye sürprizlerle dolu bir partiyle girmek istiyorsanız, Big Plate’in size reddedemeyeceğiniz bir teklifi var. Yılbaşı akşamını sevdiklerinizle lezzetli bir sofrada buluştuktan sonra sabahın ilk ışıklarına kadar çalacak olan müzik eşliğinde geçirmek istiyorsanız Big Plate sizin için ideal. Big Plate’in yeni yıl programında o geceye özel sürprizler de yer alıyor. Yeni yıl menü fiyatı limitsiz içki dahil kişi başı 250 TL olarak belirlenirken, saat 23.00’den sonra bardan limitsiz içki almak isteyenler ise kişi başı 150 TL ödeyecekler.

2012’ye “merhaba” demek ve bu yılı en özel şekilde noktalamak için Big Plate, uygun bir alternatif oluşturuyor. Doğal detaylarla dolu terasta müziğin, Akdeniz lezzetlerinin ve sürprizlerin keyfini doyasıya çıkarmak için Big Plate’teki yerinizi hemen ayırtın.

Big Plate
Adres: İstinye Park AVM, Hillside girişi, İstinye İstanbul
Telefon: 0212 345 62 88

Bg Plate hakkında:
Big Plate, 2009 yılında İstinye Park AVM’de açıldı. Big Plate’in menüsünde Akdeniz mutfağı ağırlıklı olmak üzere dünya mutfaklarından örnekler bulunuyor. Big Plate balkon, ana salon ve üzeri açılıp kapanabilen teras olmak üzere 3 bölümden oluşuyor.Hafta içi 09.00–00.00, hafta sonu ise 09.00–02.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Big Plate’in kahvaltı çeşitleri arasında; Solo Pancakes, Blueberry Pancakes,Biggy Banana Pancakes, Very Berry Waffle, Super Cheesy French Toast, Otlu Hafif Tost, Çok Peynirli Tost, Big Plate Kahvaltı Tabağı, Californian Omlet, Beyaz Omlet, Peynirli Omlet, Scrambled Eggs, Sahanda Yumurta, pazar günleri ise Eggs Benedict ve Eggs Royal yer alıyor. Menüde yer alan diğer başlıklar; günün çorbası, başlangıç, sandviç, salata, mini salata, pizza, risotto, makarna, yanında, ana yemek, tatlı, sıcak içecekler, çay serisi, soğuk içecekler ve kokteyl olarak sıralanıyor.



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT