Taco'lu Fit Lezzetler

Taco'lu Fit Lezzetler

Ranchero, Nişantaşı, Suadiye ve Watergarden şubelerinde ağırladığı misafirlerine, yaza özel fit lezzetler sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 25, 2019

Damak tadından ödün vermeden formunu korumak isteyenler, günlük taze tortilla kabukları içerisinde tercihe göre sebze, et, tavuk ve karidesli olarak hazırlanan tacoları deneyebilir. Ya da seçimlerini taze yeşillikler, farklı garnitürler ve mekana özgü patentli soslarla hazırlanan düşük kalorili, bol lezzetli Meksika salatalarından yana kullanabilirler.

Henüz Ranchero tacolarıyla tanışmayanlar için bu yaz bir fırsat olabilir. Mekana özel taco baharatı ile hazırlanan favorisi “Tacos Fuertes"; metabolizmayı hızlandıran bol acılı Chipotle Hard Tacos, karidesli bir lezzet olan Tempura Shrimp Tacos, kırmızı et ya da tavuğun renkli biberlerle harmanlandığı Tacos De Rey, tavuk etinin cajun baharatında panelenip kızartılarak servis edildiği Cajun Chicken Tacos, et veya tavuğun kültür mantarları, dana füme ve özel soslarla mükemmel uyumu Tacos Con Rajas, Ranchero’da deneyebileceğiniz hafif taco lezzetlerinden.

Öğle ya da akşam öğünlerinde hafif ve sağlıklı tatlar arayanlar, tacolara alternatif olarak Ranchero’nun Meksika usulü salatalarını da tercih edebilir. İsimleri kadar sunumlarıyla da Latin esintilerini aratmayan Ranchero salataları, hem doyurucu hem de oldukça sağlıklı. Ranchero Salad, Taco Salad, Ensalada Santa Fe, Mexican Ceasar Salad gibi bol yeşillikli egzotik tarifler, salata severlerin müdavimi olacağı tatların başında geliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT