Taptaze Ekmekler Tek Tık’la Sofranızda

Taptaze Ekmekler Tek Tık’la Sofranızda

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Taptaze Ekmekler Tek Tık’la Sofranızda

Günlük taze Ekşi mayalı, Alman, Dinkel, Anadolu ve Zeytinli Ciabatta ekmekleri, Divan kalitesi ve uzmanlığını sofraya taşıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 5, 2020

Günün her öğününün olmazsa olmazı leziz ekmekler, Divan uzmanlığıyla yorumlanıyor. Ekşi mayalı, Dinkel, Alman, Zeytinli Ciabatta ve Anadolu Ekmek; İstanbul ve Ankara’da divanpastaneleri.com.tr aracılığıyla sofralara geliyor.

Divan fırınlarından sofralara uzanan leziz ekmekler, izolasyon yaşadığımız bu dönemde keyifle hazırlanan öğünlere eşlik ediyor. Günlük taze Ekşi mayalı, Alman, Dinkel, Anadolu ve Zeytinli Ciabatta ekmekleri, Divan kalitesi ve uzmanlığını sofraya taşıyor. Sade, proteinli, tahıllı ve kepekli tost ekmekleri ise evde enfes tostlar yapmak isteyenler için özenle üretiliyor. Divan Pastaneleri’nin Ar-Ge Şefi Ludwig Hely tarafından hazırlanan, bu enfes ekmekler ile hazırlayabileceğiniz birbirinden lezzetli sandviç ve tost tarifleri ise web sitesinde ve divanpastaneleri sosyal medya hesaplarında sizleri bekliyor. divanpastaneleri.com.tr’den tek tıkla sipariş verilebilen ekmekler, İstanbul ve Ankara’da satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT