Teoman Kumbaracıbaşı ile Reçel ve Krep Günü

Teoman Kumbaracıbaşı ile Reçel ve Krep Günü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Teoman Kumbaracıbaşı ile Reçel ve Krep Günü

5 Mart 2017, Pazar günü 10.00 – 13.00 saatleri arasında düzenlenecek olan krep gününde bir araya getiriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 24, 2017

Ünlü oyuncu ve müzisyen Teoman Kumbaracıbaşı’nın özenle hazırladığı ev yapımı reçeller ve krepler eşliğinde keyifli bir kahvaltı sohbeti...

Mövenpick Hotel Istanbul, ünlü oyuncu ve müzisyen Teoman Kumbaracıbaşı tarafından hazırlanan ev yapımı reçellerin muhteşem tadı ve sıra dışı hikayesi ile İtalyan Başaşçı Giovanni Terracciano’nun hazırlayacağı leziz kahvaltı çeşitlerini 5 Mart 2017, Pazar günü 10.00 – 13.00 saatleri arasında düzenlenecek olan krep gününde bir araya getiriyor.

Otelin 20. katında bulunan ve İstanbul’un görkemli manzarasına sahip Skyline Club Lounge'da gerçekleştirilecek etkinlikte bir yandan “Teo’nun Reçelleri” markasının yaratıcısı Teoman Kumbaracıbaşı’nın hiçbir koruyucu ve renklendirici kullanmadan kendi mutfağında günlük olarak ürettiği süt reçelinin yanı sıra yeşil elma ve greyfurt reçelinin ardında yatan lezzet sırlarını ve hikayelerini dinleyip, diğer yandan bu özgün tatları Teoman Kumabaracıbaşı’nın pişireceği krepler eşliğinde keşfedebilirsiniz.

Zengin kahvaltılık çeşitlerinin de yer alacağı krep gününde Başaşçı Giovanni Terracciano’nun hazırlayacağı pankek ve waffle’ları yine ev yapımı reçellerle birlikte deneyebilirsiniz.

Keyifli sohbetlere ev sahipliği yapacak krep gününe katılım kişi başı KDV dahil 65 TL olup, 0-6 yaş arası çocuklara ücretsiz, 7-12 yaş çocuklara %50 indirimlidir.

Rezervasyon için: 0212 319 29 29’u arayabilirsiniz.
www.movenpick.com/istanbul

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT