Terrazza İtalia Sunar: Tatlı Sürprizler

Terrazza İtalia Sunar: Tatlı Sürprizler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Terrazza İtalia Sunar: Tatlı Sürprizler

Mascarpone dondurma, dünyaca ünlü Marsala şaraplı sabayon, kahve, çikolata, fındık ve kedidili ile hazırlanan ‘Tiramisu Gelato al Carrello’ kusursuz uyum sergileyen lezzetleri bir araya getiriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 20, 2022

İtalyan yeme içme kültürünü yansıtan Terrazza Italia, İtalyan mutfağının dünyaca ünlü lezzetlerini profesyonel bir bakış açısıyla yorumlamayı sürdürüyor. Ev konforunda, sıcak ve samimi bir ortamda misafirlerini karşılayan restoran, tadına doyulmaz tatlılarıyla misafirlerine yepyeni bir deneyim yaşatıyor. ‘Tiramisu Gelato al Carrello’, ‘Latte Portoghese’ ve ‘Torta Al Cioccolato Amaro’ misafirlerin favori tatlıları arasına girmeye aday.

Her köşesinde İtalyan geleneklerini, kültür ve sanatını yansıtan, her detayı için özenle kafa yorulmuş olan Terrazza Italia; hem menüsü, hem dekorasyonu hem de boğaz manzarasıyla İstanbul’un yeni buluşma mekanları arasında yer alıyor.

Terrazza Italia, köklü bir geleneğe sahip olan İtalyan mutfak kültürünü yerel ve geleneksel lezzetler ile günümüze taşıyor. İtalyan geleneğinden süzülüp gelen, Türkiye’de yerelin çeşitliliğiyle harmanladığı tarifleriyle misafirlerine yepyeni bir deneyim yaşatan restoran, tatlılarıyla da tadı damakta kalacak lezzetler sunuyor.

Sıra dışı tarifler damaklarda unutulmaz tatlar bırakıyor
Mascarpone dondurma, dünyaca ünlü Marsala şaraplı sabayon, kahve, çikolata, fındık ve kedidili ile hazırlanan ‘Tiramisu Gelato al Carrello’ kusursuz uyum sergileyen lezzetleri bir araya getiriyor.

Yoğunlaştırılmış manda sütlü krem karamelin eşşiz tadını turunçgillerle buluşturan ‘Latte Portoghese’ farklı detaylardan, keyif dolu, bağımlılık yaratan bir tat sunuyor.

‘Torta Al Cioccolato Amaro, Sale E Gelato All'Espresso’ sıra dışı tadıyla eşşiz bir lezzet deneyimi yaşatıyor. Ekstra bitter çikolatalı tart, deniz tuzuyla birleşerek zıtlıklardan doğan mükemmel bir uyum ortaya koyuyor. ‘Ristretto’ espresso dondurma ile taçlanan lezzet, unutulmaz bir şölen yaşatıyor.

Ev konforunda, sıcak ve samimi bir ortam
İnsana içindeki “özü” hatırlatan ferahlığı ile dikkat çeken Terrazza Italia, misafirlerini telaşı bir süreliğine de olsa geride bırakacak sakin bir atmosferde ağırlıyor. Ev konforunda, sıcak ve samimi bir ortamda misafirlerini karşılayan restoran, geniş teras alanı ve boğaz manzarasıyla Zorlu Center’da Eataly’nin içerisinde misafirlerini ağırlamayı sürdürüyor.

160 kişilik kapasiteye sahip olan Terrazza Italia, Pazar - Perşembe 12:00-22:00, Cuma ve Cumartesi günleri 12:00-23:00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT