The Peninsula Istanbul’un İmza Restoranı Gallada Yeniden Sizlerle

The Peninsula Istanbul’un İmza Restoranı Gallada Yeniden Sizlerle

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri The Peninsula Istanbul’un İmza Restoranı Gallada Yeniden Sizlerle

Damakta iz bırakan enfes menüsüne eklediği yeni lezzetleri ile misafirlerini Asya’dan İstanbul’a uzanan bir gastronomi yolculuğuna çıkarıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 16, 2024

The Peninsula Istanbul’un imza restoranı GALLADA, misafirlerine yaşatacağı unutulmaz anları dört mevsim sunma arzusuyla yenilendi. Çok kısa bir aranın ardından yeniden kapılarını açan GALLADA, misafirlerini göz alıcı atmosferinde, Şef Direktör Fatih Tutak danışmanlığında İpek Yolu’ndan ilhamla hazırlanan eşsiz lezzetlerini keşfetmeye davet ediyor.

The Peninsula Istanbul’un tarihî yolcu terminali binasının manzarasıyla büyüleyen terasında yer alan GALLADA, misafirlerine göz kamaştırıcı atmosferini dört mevsim yaşatabilmek için yenilediği ambiyansı ile unutulmaz deneyimler sunmaya kaldığı yerden devam ediyor.

Türkiye’nin ilk ve tek iki Michelin yıldızlı şefi Fatih Tutak’ın şef direktörlüğündeki Türk-Asya restoranı GALLADA’da her tarif, antik İpek Yolu’ndan izler taşıyor. Damakta iz bırakan enfes menüsüne eklediği yeni lezzetleri ile misafirlerini Asya’dan İstanbul’a uzanan bir gastronomi yolculuğuna çıkarıyor. GALLADA, heyecan verici dönüşümü ile şehrin en dinamik lezzet destinasyonu olma konusunda iddasını ortaya koyuyor.

Boğaz ve tarihî yarımadanın eşsiz manzarasına hakim, nar ağaçları ile çevrili göz alıcı terası ile GALLADA, özenle tasarlanmış mimarisi ve şık detaylarıyla büyüleyici bir atmosfer sunuyor. Dünyaca ünlü yerli ve yabancı DJ performanslarının eşsiz lezzetlerle buluştuğu GALLADA, şehrin gece hayatının çekim noktalarından biri olmaya devam edecek.

GALLADA’nın üst katında yer alan Topside Bar, Türk-Asya mutfağını yansıtan yenilikçi kokteylleri ile unutulmaz bir deneyim sunuyor. Gün batımı keyfini çıkarmak ya da gecenin dinamizmini yaşamak isteyenler Topside Bar’da buluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT