The Souq İstanbul’dan Türk Gecesi Eğlenceleri

The Souq İstanbul’dan Türk Gecesi Eğlenceleri

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri The Souq İstanbul’dan Türk Gecesi Eğlenceleri

Sheraton Istanbul City Center, Emre Ergani’nin son imza restoranı “The Souq İstanbul” ile İstanbul’un kalbinde "Geleneksel Türk Gecesi" konsepti ve eşsiz lezzetleri eşliğinde misafirlerini ağırlamaya başladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 12, 2021
İstanbul Beyoğlu’nun kalbinde yer alan, Taksim, Tarihi Yarımada ve Haliç gibi merkezi yerlere yakın konumuyla The Souq İstanbul, eğlencenin yeni adresi olacak. Sheraton Istanbul City Center’da bulunan The Souq İstanbul, geleneksel Türk gecesi eğlence anlayışına yepyeni bir soluk getirecek.

The Souq İstanbul, mekan içerisinde yer alan özel bölmeli odalar ve açık masa alternatifleri ile müşterilerine diledikleri alanda eğlenme fırsatı sunuyor. Gecenin konseptine uygun olarak ilk olarak semazen gösterisi yemeğinize eşlik ediyor. Semazen gösterişinin ardından Türk kültüründe çok önemli bir yere sahip olan oryantal dans şov ile gecenin ritmi yükseliyor. Türk ve Osmanlı lezzetleri ile damaklarınız şenlendirirken, kulaklarınızın pası ise Alaturka müzik ile siliniyor.

Türk mezelerinin servis edildiği başlangıç menüsü, Fındık Lahmacun ve Gavurdağı Salatası ile devam ediyor. The Souq İstanbul’un lezzet karışımı; Adana ve Fıstık Kebap, Kuzu Şiş, Pilavlı Közlenmiş Domates – Biber ve marine edilmiş soğandan oluşan Souq Karışık Izgara menüsü, Osmanlı mutfağının vazgeçilmez lezzetleri arasında yerini alıyor. Ağzı tatlandıran Türk tatlı tabağı ile gecenin lezzeti zirveye ulaşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT