The Stay Bosphorus’tan Kurumsal İftar Buluşmalarına Özel Menü

The Stay Bosphorus’tan Kurumsal İftar Buluşmalarına Özel Menü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri The Stay Bosphorus’tan Kurumsal İftar Buluşmalarına Özel Menü

Boğaz keyfi ile birleşen iftar sofraları, kurumlara ve büyük gruplar için planlanan organizasyonlarda İstanbul’un tarihi dokusunu hissettiren bir deneyim yaratıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 22, 2023

İstanbul Boğazı’nın en etkileyici manzarasına sahip mekanlarından biri olan The Stay Bosphorus, Ramazan Ayı süresince geçmişin izlerini süren tarihi mekanında iftar menülerini kurumsal ve büyük gruplardan oluşan misafirleriyle buluşturuyor. Alternatif lezzetlerden oluşan iftar menüleri bugünden geçmişe uzanan bir deneyim sunuyor.

The Stay Bosphorus Dolmabahçe Sarayı, Beylerbeyi Sarayı ve komşumuz Ortaköy Camii olmak üzere İstanbul’daki pek çok saray ve köşkün mimarı olan Balyan ailesi tarafından 19. yüzyılda inşa edilen konfor, lüks ve sadeliğin kesişim noktası haline gelen köşkte sunduğu yeni iftar menüsüyle Ramazan Ayı’nı karşılıyor. Boğaz keyfi ile birleşen iftar sofraları, kurumlara ve büyük gruplar için planlanan organizasyonlarda İstanbul’un tarihi dokusunu hissettiren bir deneyim yaratıyor.

Ortaköy’ün merkezinde, boğaza sıfır konumuyla The Stay Bosphorus, özenle hazırladığı lezzetler ile bu buluşmalara ev sahipliği yapıyor. Ramazan Ayı boyunca misafirleriyle buluşan iftar menüleri; taze, mevsimlik lezzetlerden oluşan iftariyelikler ile başlıyor. İftar sofralarının olmazsa olmazlarından çorba çeşitlerinin ardından zeytinyağlı tabakları ve salatalar eşlik ediyor. Türkiye’nin farklı bölgelerinden esintiler taşıyan ara sıcaklar The Stay şeflerinin özgün ana yemeklerine hazırlık yapıyor. Menüdeki tatlı seçenekleri ise gecenin büyüleyici tamamlayıcısı rolünü oynuyor.

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için events@thestay.com.tr ve ya 0212 970 78 30 no’lu telefon numarası ile iletişime geçebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT