Vakko Chocolate`tan Ramazan`da Hurmalı Çikolata

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Vakko Chocolate`tan Ramazan`da Hurmalı Çikolata

8000 yıllık tarihi ile iftar sofralarının vazgeçilmez meyvesi hurma, Vakko Chocolate’ın Ramazan ayına özel üretimi ‘Hurmalı Çikolata’ ile sofralarımıza taşınıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 1, 2010

Ağustos 2010

8000 yıllık tarihi ile iftar sofralarının vazgeçilmez meyvesi hurma, Vakko Chocolate’ın Ramazan ayına özel üretimi ‘Hurmalı Çikolata’ ile sofralarımıza taşınıyor. Çok nazlı ve hassas bir ağacın meyvesi olan hurmanın Vakko Chocolate ile buluşmasından doğan ‘Vakko Çikolatalı Hurma’ tüm lezzet severlerin beğenisine sunuldu.

Vakko Chocolate, Ramazan ayına özel sürpriziyle lezzet tutkunlarını yepyeni ve çok özel bir tatla buluşturuyor. İsviçre’de Vakko için hazırlanan özel formülle ‘Cennet Nimeti’ olarak anılan en iyi hurmaları bir araya getiren Vakko Chocolate, Ramazan ayı boyunca ‘Hurmalı Çikolata’ ile benzersiz bir lezzeti daha müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Vakko Chocolate serisinin en yeni ve en özel tatlarından biri olan Hurmalı Çikolata için en iyi hurmalar özenle seçiliyor, çekirdekleri çıkarılan hurmalar Vakko için hazırlanmış sütlü ve bitter çikolata ile kaplanıyor. Ramazan ayı boyunca satışa sunulacak olan Hurmalı Çikolataların tamamı, butik üretimle elle uzman Vakko Çikolata ekibi tarafından hazırlanıyor.

Sınırlı miktarda, Ramazan ayına özel olarak hazırlanan Vakko Hurmalı Çikolatalar olarak Vakko Akmerkez, Vakko Kanyon, Vakko Atatürk Havalimanı (ATÜ), Vakko Suadiye, Vakko Ankara, Vakko İzmir, Vakko Galeria ile Vakko Chocolate İstinye’de lezzet tutkunlarını bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT