Vakko Chocolate’dan Paskalya’ya Özel 5 Farklı Çikolata

Vakko Chocolate’dan Paskalya’ya Özel 5 Farklı Çikolata

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Vakko Chocolate’dan Paskalya’ya Özel 5 Farklı Çikolata

Vakko Chocolate, birbirinden özel el yapımı farklı ürün alternatifleriyle Paskalya’yı daha da keyifli hale getirecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 2, 2018

Dünyanın en iyisi “İsviçre Çikolatası” esas alınarak yaratılan Vakko Chocolate, birbirinden özel el yapımı farklı ürün alternatifleriyle Paskalya’yı daha da keyifli hale getirecek.

Vakko Chocolate birbirinden lezzetli Paskalya özel koleksiyon çikolataları ile damakları süsleyecek. Aralarında 3 boyutlu tavşan ve civciv çikolata, küçük boy yumurtalar, orta boy renkli bonbon yumurtalar ile büyük boy el yapımı Paskalya yumurtalarının olduğu lezzetler özel paketleri içerisinde çikolata tutkunlarını bekliyor.

Bu eğlenceli çikolataların yanı sıra 3 boyutlu orta boy bonbon yumurtalar ile büyük boy yumurtalar da özel renkli asetat kutular içerisinde sunuluyor.

Sınırlı sayıda üretilen büyük boy paskalya yumurtaları ise kurutulmuş çilek, file badem taneleri, fındık parçaları ile buluşarak eşsiz tatlar yaratıyor. Yaklaşık 1 kilo ağırlığındaki bu özel yumurtalar, yalnızca Vakko Chocolate İstinyepark, Akmerkez Patisserie ve Hilltown Vakko Bistrot mağazalarında satışa sunuluyor.

Easter Özel Koleksiyonu 22 Mart itibariyle tüm Vakko’lar, Vakko Patisserie Petit Four, Vakko Chocolate İstinyepark ve Vakko Online Shop’ta.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT