Vakkorama Cafe’den Günün Her Anına Özel Tatlı Seçkisi

Vakkorama Cafe’den Günün Her Anına Özel Tatlı Seçkisi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Vakkorama Cafe’den Günün Her Anına Özel Tatlı Seçkisi

İkonik lezzetleri yaratıcı yaklaşımlarla buluşturan Vakkorama Cafe, mevsime uygun olarak seçilen taze malzemelerle hazırladığı tatlı menüsü ile misafirlerini eşsiz bir gastronomi rüyasına çıkarıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 10, 2023

Şehrin en lezzetli buluşma noktası Vakkorama Cafe, özel menüsüyle buluşmaların vazgeçilmezi olmayı sürdürüyor. Hafif ve birbirinden eğlenceli tatlı seçenekleri ile Vakkorama Cafe, şehrin en popüler konumlarında hizmet vermeye devam ediyor.

İkonik lezzetleri yaratıcı yaklaşımlarla buluşturan Vakkorama Cafe, mevsime uygun olarak seçilen taze malzemelerle hazırladığı tatlı menüsü ile misafirlerini eşsiz bir gastronomi rüyasına çıkarıyor. Eşsiz tarçın ve karamel sosuyla süslenen, vanilya aromalı dondurma ile sunulan Apple Crumble Pie, mısır gevreğinin çikolatalı sos ile buluşmasıyla yaratılarak vanilyalı dondurma ile servis edilen Corn Flakes Chocolate Mousse tatlıları, tatlı sevenlerin beğenilerine sunuluyor. Kırık milföy hamurlarının ve pastacı kremasının çilek sosu ile birleşmesiyle yaratılan Millefeuille ve gerçek bir İtalyan lezzeti olan Tiramisu ise iştah kabartıyor.

Menü içerisinde ek olarak yer alan ‘Tatlı Kahvaltı’ menüsü ise geleneksel kahvaltılara alternatif yaratıyor. Yaban mersini sos ve maple şurup eşliğinde pudra şekeri ile süslenmiş Blueberry Pancake ve yoğun çikolata parçacıkları ile hazırlanan Chocolate Chip Pancake güne başlamak için alternatif lezzet arayanların beğenisine sunuluyor.

Müzik performansları, sürpriz aktiviteleri ve benzersiz atmosferi ile şehrin gözde mekanları arasında yer alan Vakkorama Cafe, mutfağının vazgeçilmez sunumlarının yanı sıra daima yenilenen özgün yorumlarıyla da geniş bir seçkiye yer vermeye devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT