Venedik Karnavalı’nın Coşkusunu Mezzaluna’da Yaşayın

Venedik Karnavalı’nın Coşkusunu Mezzaluna’da Yaşayın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Venedik Karnavalı’nın Coşkusunu Mezzaluna’da Yaşayın

Şehrin en iyi İtalyan restoranlarından Mezzaluna, Venedik Karnavalı’na özel hazırladığı spesiyal menü ile misafirlerine lezzet ziyafeti sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 12, 2018

Şehrin en iyi İtalyan restoranlarından Mezzaluna, Venedik Karnavalı’na özel hazırladığı spesiyal menü ile misafirlerine lezzet ziyafeti sunuyor.

İtalyan mutfağının en lezzetli örneklerini misafirleri ile buluşturan Mezzaluna, Şubat ayı boyunca “Venedik Karnavalı”ndan ilham alarak hazırladığı özel menüyü misafirlerine sunuyor.

Executive şef Fabio Brambilla’nın hazırladığı bu özel menünün başlangıcında güneşte kurutulmuş domates ile lezzetlendirilen “Izgara kalamar ve taze mini mozzarella salatası” bulunuyor. Pizzalarının enfes tadıyla akıllara kazınan Mezzaluna’nın bu özel menüsünde; marine edilmiş ahtapot, kurutulmuş domates, manda mozzarella ve roka ile hazırlanan nefis bir çıtır pizza da sunuluyor. Dana eti ve patlıcan ragu ile hazırlanan “Venedik usulü risotto” ise lezzetiyle damaklarda unutulmaz tatlar bırakıyor.

Her sene geleneksel olarak kutlanan Venedik Karnavalı kapsamında hazırlanan bu özel menünün imza lezzeti ise, portakal tart ve çikolatalı dondurma ile servis edilen “Melek kanatları” kurabiyesi. Venedik Karnavalı’na özgü hazırlanan bu lezzet, San Marco meydanındaki Campanile tepesinden aşağıya doğru bir telden kayarak inen meleği yansıtıyor. Mezzaluna, “Meleğin Uçuşu” denilen bu ilginç gösteriden yola çıkarak hazırlanan bu geleneksel lezzeti misafirleri ile buluşturuyor.

Gerçek İtalyan yemeklerinin en çok tercih edilen adreslerinden biri olan Mezzaluna, mevsimsel menüsünün yanı sıra belli periyotlarla yenilenen şefin spesiyal menüsüyle de misafirlerine lezzet alternatifleri sunuyor. Mezzaluna rahat ve sıcak atmosferiyle misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT