Yaza Yakışır Salatalar

Yaza Yakışır Salatalar

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yaza Yakışır Salatalar

The Populist, güçlü menüsünde geniş yer bulan birbirinden lezzetli salatalarıyla yaza yakışır seçenekler sunmaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 28, 2019

Genç ve dinamik atmosferiyle şehrin sosyalleşme adresi olan The Populist, lezzet tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği imza lezzetlerini konuklarıyla paylaşmaya devam ediyor. Taş fırın lezzetlerinden eşsiz tatlılarına kadar geniş bir lezzet yelpazesine sahip olan The Populist’te mevsimin en favori salataları öne çıkıyor. Tütsülenmiş tavuk eti ve portakal soslu karışık yeşillikle zenginleşen Tavuk Salatası, hafif ve sağlıklı seçenekler arayanlar için ideal. Tam da bu aylarda sezonun en tazeleri arasında yer alan somonla hazırlanan Somon Salatası, endivyen, avokado salatası, çeri domates, buğday, kavrulmuş susam sosu gibi zengin eşlikçiler ve kıtır focaccia ekmeğiyle servis ediliyor. Etsiz salata tercih edenler için ideal bir seçenek olan Soutwest Salatası damaklarda farklı bir deneyim yaşatan kefir sos eşliğinde sunuluyor. Vitamin deposu kırmızı pancar ve beyaz peynirle hazırlanan Pancar ve Beyaz Peynir Salatası da rafine tatlar arayanlar için doğru bir tercih oluyor. Kırmızı et severleri de unutmayan The Populist, özel pişirme tekniğiyle hazırlanan Brisket Et Salatası’yla tek başına öğün yerine geçen doyurucu bir salata seçeneği sunuyor.

İyi yemeğin adresi The Populist, birbirinden lezzetli salatalarıyla yaz aylarında keyifli bir atmosferde lezzetli bir tadım deneyimi yaşamak isteyen herkesi bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT