Yazı Doğu İle Batının Buluştuğu Shangri-La Bosphorus, Istanbul’da İmza Deneyimlerle Kutlayın

Yazı Doğu İle Batının Buluştuğu Shangri-La Bosphorus, Istanbul’da İmza Deneyimlerle Kutlayın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yazı Doğu İle Batının Buluştuğu Shangri-La Bosphorus, Istanbul’da İmza Deneyimlerle Kutlayın

İstanbul’un kalbi Beşiktaş’ta yer alan Shangri-La Bosphorus, Istanbul, enfes boğaz manzarası, Asya misafirperverliği ve üstün hizmet kalitesi ile misafirlerine bu yaz da özgün deneyimler yaşatmaya hazırlanıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 4, 2023

Dünyanın iki kıtasını birleştiren İstanbul’un kalbinde yer alan Shangri-La Bosphorus, Istanbul boğaza nazır konumuyla, misafirlerinin kendi Shangri-La'larını bulmalarına yardımcı olacak İmza Yaz Deneyimleri sunuyor.

İstanbul’un kalbi Beşiktaş’ta yer alan Shangri-La Bosphorus, Istanbul, enfes boğaz manzarası, Asya misafirperverliği ve üstün hizmet kalitesi ile misafirlerine bu yaz da özgün deneyimler yaşatmaya hazırlanıyor. Kung Fu Tea Master karşılama çayı, “Lavender Escape” hamam ve spa ritüelleri ve Baklava Butler gibi imza deneyimlerin yanında; misafirleri İstanbul boğazının tadını günbatımında çıkarabilecekleri özel bir yat turu ve terasta özel akşam deneyimi gibi deneyimler de bekliyor.

Shangri-La Group'un mayıs ayında başlattığı 'Shangri-La'nızı Bulun' kampanyasını kutlayan bu İmza Yaz Deneyimleri, misafirlerin doğunun batıyla gerçek anlamda buluştuğu bir destinasyonda Shangri-La'larını bulmalarına yardımcı oluyor. İstanbul'un Avrupa ve Asya yakalarının gizli mücevherlerini keşfeden kişiye özel güzergahlardan, Boğaz'da büyüleyici gün batımı yat turlarına ve Chi, The Spa'da saf organik lavantanın aromatik özünden ilham alan rahatlatıcı yaz bakımlarına otel, 10. yılını kutlayacağı eylül ayının sonuna kadar İstanbul’un en iyilerini sergileyen imza deneyimler sunuyor.

Shangri-La Bosphorus, Istanbul Genel Müdürü TJ Joulak konuyla ilgili “İstanbul, çağdaş ve antik kültürlerin buluştuğu, Avrupa ve Asya'yı birbirine bağlayan büyüleyici bir şehir. Misafirlerimizin bu güzel destinasyonda kendi Shangri-La'larını bulmalarına yardımcı olacak bir dizi imza yaz deneyimi sunmaktan heyecan duyuyoruz." şeklinde konuştu.

Şehirdeki Tek “Kung Fu Tea Master” Shangri-La’da
Shangri-La Bosphorus, Istanbul yaz kampanyasının ilgi çekici imza deneyimlerinden Shangri-La Kung Fu Tea Master karşılama çayı, şehrin tek Kung Fu Tea Masterile misafirleri dövüş sanatlarından esinlenen geleneksel Çin çay ritüelini tanıştıracak. Deluxe Bosphorus Süit, Barbaros Süit ve Shangri-La Süit'te konaklayan misafirler 10 ila 15 dakika süren çay seremonisini kendi odalarının konforunda ve mahremiyetinde deneyimleyebilecek.

Lavantanın Yatıştırıcı ve Yenileyici Gücünü Keşfedin
Shangri-La Bosphorus, Istanbul’un yaz dönemine özel olarak konuklarına sunacağı eşsiz deneyimler arasında “Lavender Escape” adlı lavantalı masaj ve hamam ritüelleri de yer alıyor. Türkiye’de yetişen mis kokulu lavantalardan elde edilen esansiyel yağların ve sabunların kullanıldığı masaj terapisinde misafirler tüm yorgunluklarlını atabilecek; lavanta kokuları eşliğindeki hamam seansında ise adeta yenilenmiş hissedecekler. Hamam veya masaj terapisi paketini satın alan misafirlere deneyimin bir parçası olarak, organik lavanta içeren özel keselerde sabun, esansiyel yağ, çay ve vücut peelingi gibi çeşitli ürünler hediye edilecek.

Terasta Özel Akşam Yemeği Deneyimi
Bosphorus Teras Oda, Teraslı Junior Suit, Executive Bosphorus Suit, Barbaros Suit veya Shangri-La Suit'te konaklayan misafirler Executive Aşçı Giovanni Terracciano tarafından tasarlanan özel yemek deneyimiyle unutulmaz bir konaklama yaşayacaklar. Özel teraslarında muhteşem Boğaz manzarası eşliğinde dört servisli lezzetli bir menünün tadını çıkararak romantik bir kaçamak ile unutulmaz anılar biriktirecekler. Ayrıca tüm süitlerde konaklayan misafirler, kahvaltılarını tercihlerine göre süitlerinde veya boğaz manzarası eşliğinde IST TOO Restoran’da alabilecekler.

Boğazda Unutulmaz Bir Yat Turu
Bu yaz lüksün zirvesini yaşamak isteyen misafirler, otelin hemen önündeki ikonik vapur iskelesinden hareket edecek Özel Yat Turu ile günbatımına yelken açacaklar. Misafirler, kişiselleştirilmiş Shangri-La butler hizmeti ve otelin Executive Şefi Giovanni Terracciano'nun özel menüsü eşliğinde 2 saatlik bir maceranın tadını çıkarırken ılık yaz esintisinin kucağında gevşeyip rahatlayacaklar.

Yaz kampanyasını keşfetmek isteyen misafirler kampanyaya özel hazırlanan filmi linkteki adresten izleyebilir; rezervasyon içinse reservations.slib@shangri-la.com adresine e-posta atabilir, +90 212 275 88 88’i arayabilir veya www.shangri-la.com/tr/istanbul/shangrila/ adresini ziyaret edebilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT