Yeni Nesil Şehir Restoranı Sakhalın İstanbul Açıldı !!!

Yeni Nesil Şehir Restoranı Sakhalın İstanbul Açıldı !!!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yeni Nesil Şehir Restoranı Sakhalın İstanbul Açıldı !!!

Sakhalin adasının çok zengin denizaltı dünyasından yola çıkan restoran, şehre geldiğinde, şehir insanlarının alıştığı et ve makarna seçeneklerinin de olduğu herkese hitap eden özel reçeteler ile bir lezzet şöleni yaratıyor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 19, 2024

Sakhalin İstanbul restoran, Şef Vladimir Mukhin tarafından yaratılan efsanevi White Rabbit Family markasının, Moskova, Dubai ve Bodrum’dan sonra yeni projesi-dir. Sakhalin İstanbul’un şefleri; Michelin Yıldızlı Alexey Kogay ve Doğukan Kaya’dır. Moskova'daki “Sakhalin”in Michelin Yıldızlı Şef’i Vladimir Mukhin tüm restoranların menüsünü oluşturan master marka şefidir.

Sakhalin tam bir yeni nesil şehir restoranı! Sakhalin adasının çok zengin denizaltı dünyasından yola çıkan restoran, şehre geldiğinde, şehir insanlarının alıştığı et ve makarna seçeneklerinin de olduğu herkese hitap eden özel reçeteler ile bir lezzet şöleni yaratıyor. Vladimir Mukhin menüde en iyi yerel ürünleri, Akdeniz ve Asya mut-fağı pişirme teknikleriyle harmanlanlıyor. Deniz ürünlerini de Akdeniz mevsim meyve-leri, sebzeleri, şifalı otları, baharatları ile pişirerek mükemmel tabaklar yaratıyor.

Geometry tasarım stüdyosunun kurucusu mimar Irina Glik, Sakhalin’in kurumsal de-korasyonunu İstanbul için yorumlayarak şık, modern, sanat dolu bir mekan tasarladı. Restoranın merkezi, konukların restoranda kullanılan deniz ürünlerini görebildikleri ve akşam yemeği için seçebildikleri raw (çiğ) bardır. Restoranın şeffaf şarap kavı ve girişteki trendsetter barı İstanbul’un en seçkin sunumuna sahip iç mekanken, dış mekan olarak da terasta sigara ve puro içilebiliyor ve tüm yıl servis devam edi-yor…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT